Son Dakika! İstanbul Beykoz'da Helikopter Düştü İhbarı Herkesi Alarma Geçirdi!

İstanbul'un Beykoz ilçesinde hareketli, dakikalar yaşanıyor. Bir vatandaşın ihbarı herkesi telaşlandırarak ekipleri harekete geçirdi.

İstanbul'un Beykoz ilçesinde hareketli, dakikalar yaşanıyor. Bir vatandaşın ihbarı herkesi telaşlandırarak ekipleri harekete geçirdi.

İstanbul'un Beykoz ilçesinde bir vatandaş tarafından helikopter düştüğüne dair ihbarda bulunuldu. Bu ihbarın ilgili birimlere ulaştırılmasının ardından ise tüm kurumlar teyakkuza geçerek alrm verdiler.



HELİKAPTER DÜŞTÜ İHBARI ÜZERİNE HAREKETE GEÇİLDİ!



Gelen ihbara göre bir helikopter Beykoz Elmalı Barajı mevkiinde düşmüştü. Bu ihbarın hemen ardından çevreye polis, ambulas, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Bölgede yoğun ve geniş çaplı bir araştırma yapılırken şu ana kadar herhangi bir helikopter kazasına dair bulguya rastlanılamadı.



KAZA BULGUSUNA ULAŞILAMADI!



Çalışmalar havadan ve karadan devam ederken bölgede herhangi bir helikopterin uçup uçmadığına dair de sorgulamalar yapılmaya başlandı. Bölgede etkin olan resmi makamlardan bu sorunun cevabı istenirken her şeye rağmen aramalar devam ediyor.



İhbarın yanlış çıkması durumunda ise işin rengi değişecek. Çok sayıda birimi meşgul eden bu ihbarın sahibi hakkında soruşturma açılacak ve mahkeme kanalıyla cezalandırılması sağlanacak. Bu durum yetkililer tarafından basın mensuplarına bildirildi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri