Son dakika, İstiklal Caddesi'nde patlama! Çok sayıda yaralı var!

İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana geldiği bildirildi. Patlama neticesinde 11 kişinin yaralandığı öğrenildi. Patlamaya dair son dakika gelişmeleri merak ediliyor.

İstanbul’un en merkezi adreslerinden olan Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana geldiği bildirildi. Bu patlamanın neticesinde ise 11 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralı sayısının daha fazla olup olmayacağına dair resmi açıklama yapılması beklenirken ayrıntılar merakla takip ediliyor.

İSTİKLAL CADDESİ’NDE PATLAMANIN NEDENİ NE?

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamanın nedeninin ne olduğuna dair henüz resmi kaynaklardan bir açıklama yapılmadı. Patlamanın İstiklal Caddesi’nde bir binada mı yoksa cadde üzerinde mi meydana geldiğine dair de bilgi bulunmuyor. Görgü şahitlerine göre bir anda çok yüksek ses ile meydana gelen patlama sonrasında patlamaya yakın bölgede bazı vatandaşlara yere savruldukları aktarıldı. Patlama nedenine dair İstanbul Valiliği’nin açıklama yapması bekleniyor.

YAYA VE ARAÇ GEÇİŞİNE KAPATILDI!

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamanın ardından cadde yaya ve araç geçişine kapatıldı. Çevrede toplanan vatandaşlar ise güvenlik güçlerince olay yerinden uzaklaştırılıyorlar. Aktarılan son bilgilere göre meydana gelen patlama sonrasında sağlık ve itfaiye ekipleri hemen olay yerine intikal ettiler. Sağlık ekiplerinin yaralı vatandaşlara müdahale edip ilk tedavilerinin yapıldığı bildirildi.

İTFAİYE TELSİZİNDEN ANONS GEÇİLDİ

Basın mensuplarının olay yerinden verdikleri bilgilere göre İstiklal Caddesi’nde patlamanın ardından itfaiye tarafından anons geçildiği ve anonsta bölgede çok sayıda yaralı olduğunun aktarıldı. Bunun üzerine bölgeye yoğun şekilde sağlık ekiplerinin sevk edildiği belirtildi.

CAN KAYBI VAR!

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamaya ilişkin İstanbul Valisi Ali Yerlikaya bir açıklama yaparak can kaybı ve yaralıların olduğunu duyurdu. Vali Ali Yerlikaya, “Bugün saat 16:20 sıralarında Beyoğlu ilçemiz Taksim İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana gelmiştir. Olay yerine emniyet, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.” dedi.

Gündem Haberleri