Son Dakika: Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında İçişleri Bakanlığı Suç Duyurusunda Bulundu!

Kamuoyunda büyük tartışmalara neden olan militan açıklaması sonrasında İçişleri Bakanlığı son dakika açıklaması yaparak suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Kamuoyunda büyük tartışmalara neden olan militan açıklaması sonrasında İçişleri Bakanlığı son dakika açıklaması yaparak suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından geride bıraktığımız günlerde partisinin meclis grup toplantısında yapmış olduğu açıklama ile vali ve kaymakamlar için "militan" sözlerini sarf ettiği iddiası ile büyük tartışmalara neden olmuştu.



Gündeme bomba gibi düşen açıklamalar sonrasında . İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise yapmış olduğu açıklamasında "Vali ve kaymakamlarımıza militan diyen Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağız" açıklamasında bulunmuştu.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HERKESE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMASI ÇAĞRISINDA BULUNDU!



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise yapmış olduğu açıklamasında CHP lideri Kılıçdaroğlu 'nu sert sözlerle eleştirmiş "Devletin valisine, kaymakamına, askerine ahlaksızca militan iftirası atıyor. Milletimizin canına kast eden PYD'li teröristlere gösterdikleri sempatinin 10'da 1'ini kendi vatandaşlarına göstermiyorlar. Bunun adı siyaset değil, siyasetsizliktir.



Bunun adı tam olarak beşinci kol faaliyetidir. CHP, siyasi parti kimliğini giderek kaybediyor. Muhalefetin akıl tutulmasına yakalanması Türk demokrasisi adına endişe verici. Bu, CHP yönetiminin siyasi tükenmişliğinin göstergesi" diyerek herkese şikayetçi olması yönünde çağrıda bulunmuştu.



İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile militan ifadesi nedeni ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğuldu ifade edildi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri