Son Dakika! Kritik Kabine Toplantısı İptal Edildi

Yeni kademeli normalleşme kararlarının alınacağı ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı karanını verilmesi beklenen kabine toplantısı ne yazık ki iptal edildi. Kabine toplantısı ne zaman, yeni kabine toplantısı neden iptal edildi, ne zamana ertelendi, son kabine toplantısı ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başkanlık edilecek olan ve yeni kademeli normalleşme kararlarının alınacağı kabine toplantısının iptal edildiği açıklandı. Brüksel'de düzenlenecek olan NATO Liderler Zirvesi programına katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu programı nedeni ile kabine toplantısı erkene çekilmiş, 14 Haziran 2021 Pazartesi günü yapılacağı açıklanan kritik toplantı bugüne alınmıştı.

Yapılan yeni açıklama ile kabine toplantısının iptal edildiği duyuruldu.

KABİNE TOPLANTISI NEDEN İPTAL EDİLDİ, NEDEN ERTELENDİ?

Son derece yoğun bir programı bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan Brüksel'de düzenlenecek olan NATO Liderler Zirvesi için hazırlıklarını sürdürürken bugüne alınan kritik kabine toplantısının iptal edildğiğ açıklandı. Son dakika kararı olarak duyurulan gelişmede sadece iptal kararı duyurulurken iptalin nedenine ise yer verilmedi.

Gelen ilk kulis bilgilerine göre ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun programı nedeni ile kritik toplantının ertelendiği belirtildi.

SON KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, ERTELENEN KABİNE TOPLANTISI HANGİ TARİHTE YAPILACAK?

Aralarında Pazar günü sokağa çıkma yasağı, haffa içi sokağa çıkma kısıtlaması yasakları gibi çok sayıda yeni normalleme kararının alınmasının beklendiği kritik toplantı ertelendi. Normal koşullar altında 2 haftada bir gerçekleştirilen kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO Liderler Zirvesi toplantısına katılacağı için erkene alınmıştı.

Bugün toplanması beklenen kabine için yeni karar açıklandı ve toplantının NATO zirvesi sonrasında 21 Haziran 2021 tarihine ertelendiği ilan edildi.

Gündem Haberleri