Son Dakika: Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı Yaptı!

Hava sıcaklıklarının 10 derece birden düşeceği açıklamasının ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni uyarı duyurusunda bulundu.

Hava sıcaklıklarının 10 derece birden düşeceği açıklamasının ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni uyarı duyurusunda bulundu. MGM tarafından yapılan son dakika uyarısı ile çok sayıda bölgede ve ilde hem kuvvetli yağış hem de şiddetli rüzgar uyarısı geldi. Bugün hava nası olacak, yağmur var mı, yağmur yağacak mı, hava yağışlı mı?

Türkiye kış mevsimine doğru hızla ilerlerken hava sıcaklıkları da düşmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile çok sayıda il için şiddetli yağış uyarısı yapıldı.



BUGÜN HAVA NASIL OLACAK, YAĞMUR VAR MI, YAĞIŞ OLACAK MI?



Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan günlük hava tahmini raporu ile çok sayıda bölge için hem kuvvetli yağış hem de rüzgar uyarısı geldi. Meteorolji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında Türkiye'nin kuzey kesimleri ile zamanla batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu olarak geçecek.



Marmara bölgesinin kuzeyi, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ise yağışlı geçecek. Açıklanan son hava durumu raporuna göre Sinop ve Bursa çevreleri, Çanakkale'nin doğu bölgesi, Balıkesir ilinini kuzey bölgeleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yine bu gece saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Muğla ve Denizli çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yurdun diğer yerlerinde ise hava az bulutlu olacak.



Marmara bölgesinin güney ve doğu bölgelerinde, İç Ege, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde, Şanlıurfa ve Batman çevrelerinde ise yer yer pus ve sis hadisesi gerçekleşecek.





İKİ BÖLGEYE KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI GELDİ!



Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Marmara'nın kuzey ve batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli rüzgar uyarısı geldi. Bu bölgelerde yaşayan kişilerin kuvvetli rüzgar nedeni ile ortaya çıkabilecek olumsuzluklara karşı önlem alınması istendi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri