SON DAKİKA! Muharrem İnce Açıkladı, CHP'den Neden İstifa Etti?

Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'den çatı aday olarak gösterilen Muharrem İnce beklendiği üzere istifa etti.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'den çatı aday olarak gösterilen Muharrem İnce beklendiği üzere istifa etti. Muharrem İnce'nin istifa ettiğini açıkladığı törende yapmış olduğu konuşmada büyük yankı uyandırdı. Muharrem ince neden istifa etti?

Muharrem İnce düzenlemiş olduğu basın toplantısı ile istifa ettiğini duyurdu. Muharrem İnce'nin bugün istifa edeceği basına önceden sızdırılırken sürpriz olmayan istifa açıklamasında çok konuşulacak açıklamalar gündemi sarstı.



İstifa konuşmasında çok sert açıklamalar ile üst perdeden konuşan Muharrem İnce'nin özellikle de istifa etme nedenleri olarak sıraladığı maddeler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Daha önce CHP'den istifa eden 3 milletvekilinin de Muharrem İnce tarafından kurulan partiye geçeceği iddia edilmişti.



MUHARREM İNCE AÇIKLADI: NEDEN İSTİFA ETTİ?



Ankara ofisinde özel bir basın toplantısı düzenleyen Muharrem İnce "Bugün yol ayrımında olduğumu biliyorum. Partiyi yönetenler partinin evlatlarına iftira atmıştır. Ortada ilke ve değer yoktur. Liyakat yoktur. Atatürk'ün partisi kalmamıştır. CHP artık tabeladan ibarettir" diyerek partisinden istifa ettiğini duyurdu.



Neden istifa ettiği yönünde açıklama yapan Muharrem İnce; "Amerika'dan demokrasi dilenenlerle, Mustafa Kemal deyipte Musfa Kemal Atatürk diyemeyenlerle, sahte CHP'lilerle, CHP'de aday olmayınca başka partiye gidip bugün CHP 'de yönetici olanlarla, FETÖ'cüleri, Sorosçuları koruyanlarla. Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım etti diyenlerle yolumu ayırıyorum" diyerek neden istifa ettiğini dile getirerek itirazları yerine getirdi.



Bugün CHP'den yazılı olarak istifa edeceğini duyuran Muharrem İnce ana hedefinin iktidar olduğu bir parti kuracağını, 83 milyonu kucaklayacaklarını dile getirdi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri