SON DAKİKA: Sağlık Bakanlığı Açıkladı, Türkiye'de İkinci Corana Virüsü Vakası Tespit Edildi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yapmış olduğu son dakika açıklaması ile ülkemizde ikinci bir koranavirüs hastası daha tespit edildiğini duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yapmış olduğu son dakika açıklaması ile ülkemizde ikinci bir koranavirüs hastası daha tespit edildiğini duyurdu. İlk corana virüsü tespit edilen hastanın yakını olduğu belirtilen kişiye uygulanan testin pozitif çıktığı yani ikinci bir kişiye daha ülke sınırları içerisinde hastalığın buluştuğu açıklandı. Detaylar haberimizde...

Türkiye'de Corana Virüsü alarmı en üst düzeyde alınan önlemler ile devam ediyor.



Sağlık Bakanlığı hastalığın yayılmasını önlemek amacı ile olağanüstü önlemler almaya devam ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir son dakika açıklaması daha yaptı ve ikinci vakayı kamuoyuna duyurdu.



TÜRKİYE'DE KORANAVİRÜS VAKASI TANISI KONULAN KİŞİ SAYISI 2'YE YÜKSELDİ!



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yapmış olduğu açıklamasında ilk tanı konulan bir hasatanın yakınında bulunan bir başka kişide daha corana virüsü tespit edildiğini duyurdu.



Bakan Koca yapmış olduğu açıklamasında "Dün akşam sonuçlanan test, üzücü bir öngörüyü doğruladı. Bir hastamız daha var. İlk hastamızın, tanı konur konulmaz takibe alınan çevresindendir.



Virüsün olası yayılımını bu sınırlar içinde tutabilmek için gerekli tedbirlere başvurduk. Sorunun üstesinden birlikte geleceğiz" açıklamasında bulundu.



Kamuoyunda ise hastaların kimlik bilgileri ve yaşadıkları şehir hakkında bilgi verilmesi talebi artıyor. İnsanların temasta bulunan kişilerin daha kolay bir şekilde tespit edileceği savı ile yapmış oldukları talebe Sağlık Bakanlığı ise panik ve korkuyu arttıracağı nedeni ile onay verilmiyor.





Emlak365.com


Gündem Haberleri