Son Dakika: Somali'de Askeri Üs Bölgesi ve Türk İnşaat Şirketi Şantiyesine İntihar Saldırısı!

Somali'de inşaat projesi gerçekleştiren Türk şirkete ait şantiyeye ve askerlerimize intihar saldırısı yapıldı.

Somali'de inşaat projesi gerçekleştiren Türk şirkete ait şantiyeye ve askerlerimize intihar saldırısı yapıldı. Gelen son dakika haberine göre söz konusu saldırı Türk askerlerinin konuşlandığı üsse 15 km mesafede oldu. Detaylar haberimizde...

Emlak365.com / Türk inşaat şirketi şantiyesine ve askeri üssüne yönelik Somali'de intihar saldırısı yapıldı.



SOMALİ'DE TÜRK ASKERİ ÜSSÜ VE İNŞAAT ŞİRKETİ ŞANTİYESİNE İNTİHAR SALDIRISI!



Gelen son dakika haberine göre Türkiye'nin Somali'de bulunan askeri üssü ve özel bir inşaat şirketine ait şantiyeye motorsiklet ile intihar saldırısı girişiminde bulunuldu.



Güvenlik kaynakları tarafından yapılan ilk açıklamalara göre Somali'de bulunan Türk inşaat şirketi şantiyesine intihar saldırısı girişimi gerçekleşti. Motorsikletli sürücü tarafından gerçekleştirilen intihar saldırısı aynı zamanda Türkiyenin askeri üssüne 15 km uzaklıkta meydana geldi.



Gelen ilk bilgilere göre askeri üstte olumsuz bir gelişme yaşanmazken ne yazık ki inşaat şantiyesinde patlamanın etkisi ile büyük hasar oluştu. İlk belirlemelere göre şantiyede görevli olan işçilerden biri ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Güvenlik güçleri tarafından olay yerinde geniş güvenlik tedbirleri alınırken konu hakkında detaylı açıklama bekleniyor.



Hatırlanacağı üzere Somali'de geçen sene de yılbaşından sonra benzer bir saldırı düzenlenmiş, yine Türk firmasına ait inşaat şantiyesi hedef alınmıştı. Bu saldırıda 20 kişi yaralanmıştı.

Gündem Haberleri