Son Dakika: Tunceli'nin Pülümür İlçesi Depremle Sarsıldı!

Türkiye son dakika deprem haberleri ile sarsılmaya devam ederken bu sabah saatlerinde Tunceli'nin Pülümür ilçesinde meydana gelen deprem vatandaşların büyük panik yaşamasına neden oldu.

Türkiye son dakika deprem haberleri ile sarsılmaya devam ederken bu sabah saatlerinde Tunceli'nin Pülümür ilçesinde meydana gelen deprem vatandaşların büyük panik yaşamasına neden oldu. Tunceli Pülümür merkezli olarak meydana gelen deprem sonrası vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Tunceli son dakika haberler ile AFAD son depremler listesi haberimizde...

Türkiye yeni güne yeni bir deprem haberi ile uyandı.



AFAD son dakika deprem açıklaması yaparak merkez üssü Tunceli'nin Pülümür ilçesi olan yeni bir deprem yaşandığını duyurdu.



TUNCELİ'DE DEPREM Mİ OLDU?



Evet, AFAD tarafından yapılan açıklama ile Tunceli'de deprem olduğu duyuruldu.



T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada depremin merkez üssü Tunceli'nin Pülümür ilçesi olarak açıklanırken depremin şiddeti ise 4.3 olarak duyuruldu.



Sabah saat 06:21 sularında yaşanan depreme çoğu Tuncelili yataklarında yakalanırken depremin derinliği 11.86 km. olarak açıklandı.





Yaşanan deprem sonrası kısa süreli panik ile insanlar korana virüs salgını nedeni ile sokağa çıkıp çıkmama konusunda kararsız kalırken sosyal medya hesapları üzerinden de çok sayıda paylaşım yapıldığı görüldü.



Tunceli'nin deprem riski yüksek bölgeler arasında bulunması vatandaşın korkusunu arttırırken peş peşe meydana gelen depremler ise kentsel dönüşümün önemini bir kere daha ortaya koydu. Pek çok şehrimizde ne yazık ki kentsel dönüşüm projeleri istenilen hızda ilerlemezken deprem riski yüksek olan bölgelerde sağlam binaların inşa edilmesi için çalışmalara hız verilmesi gerekiyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri