SON DAKİKA! Yangın Yeri Muğla Datça'da 5.0 Şiddetinde Deprem

AFAD tarafından paylaşılan ilk bilgilerde depremin Muğla'nın Datça İlçesi açıklarında meydana geldiği duyuruldu. Depremin şiddeti 5.0 olarak açıklandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Ege Denizi'nde, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında öğleden sonra bir deprem meydana geldi. İşte meydana gelen depreme ilişkin bilgiler.

MUĞLA DATÇA'DA DEPREM

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında saat 15.38'de 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan bilgilendirmeye göre, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 5 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Depremin merkez üssünün Datça'ya uzaklığı 55.89 kilometre olarak belirlendi.

AFAD tarafından geçilen son dakika bilgisine göre deprem başta Muğla olmak İzmir, Aydın, Manisa gibi pek çok ilimizde hissedildi. Sarsıntıya ilişkin can ve mal kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

KANDİLLİ RASATHANESİ DEPREMİN ŞİDDETİNİ 5.2 OLARAK AÇIKLANDI

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ise resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında depremin şiddetini 5.2 olarak açıkladı.

Kandilli Rasathanesi depremin yerin 5.4 km derinliğinde meydana geldiğini kaydetti. Depreme ilişkin ayrıntılar geldikçe haberimiz güncellenecektir.

Gündem Haberleri