Son Dakika: Yolcu Uçağı Evlerin Üzerine Düştü, 108 Kişi Hayatını Kaybetti!

Corana virüs salgını nedeni ile uçak seferleri büyük oranda azalırken son dakika uçak kazası haberi gündeme bomba gibi düştü.

Corana virüs salgını nedeni ile uçak seferleri büyük oranda azalırken son dakika uçak kazası haberi gündeme bomba gibi düştü. Pakistan'da yerleşim birimi üzerine düşen uçak çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Pakistan'da meydana gelen uçak kazasında uçağın evlerin üzerine düştüğü açıklandı. Detaylar haberimizde...

Pakistan'da uçak kazası meydana geldi. Haber ajansları tarafından son dakika olarak geçilen açıklamaya göre henüz belirlenemeyen bir nedenle uçak evlerin üzerine düştü.



EVLERİN ÜZERİNE DÜŞEN UÇAK KAZASINDA İLK BELİRLEMELRE GÖRE 108 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!



Lahor-Karaçi seferini yapmak üzere Pakistan'da havalanan A320 Airbus model yolcu uçağı henüz belirlenemeyen bir nedenle inişe geçtiği esnada düştü.



Uçağın Karaçi Havalimanı'na inmek üzere alçalmaya başladığı anda yaşanan bir teknik arıza sebebi ile havalimanı yakınında bulunan bir yerleşim alanı yerinin üzerine düştüğü duyuruldu.



Konu hakkında Pakistan Uluslararası Havayolları sözcüsü tarafından yapılan ilk açıklamada böglede bulunan evlerin üzerine düşen uçakta 99 yolcu ve 8 mürettebatın bulunduğunu duyurdu.Kaza sonrasında yolcuların hepsinin öldüğü tahmin edilirken yerleşim yerinde enkaz atında olan kişilerin bulunduğu belirtiliyor.



Uçağın düştüğü alanda bulunan noktada sokakların son derece dar olduğu belirtilirken nüfusun da yoğun olduğu dile getiriliyor. Bölgedeki hastanelerde acil durum ilan edilirken olay yerine çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi intikal ettirildi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri