Son Zombi İnsan Görüntüleri Türkiye'den Çıktı

Dünyanın çeşitli yerlerinde çekilen zombi insan görüntüleri internette hızla yayılıyor. Son olarak bir görüntü de Türkiye'de kaydedildi. Nerede çekildiği bilinmeyen görüntü sosyal medyada kısa süre milyonlarca görüntülenme aldı. Kurgu olabileceği düşünülen görüntü büyük ilgi çekti.

İnternette son dönemde zombi insan oldukları iddia edilen bazı görüntüler geziyor. Çin ve Kolombiya'da çekilen ve hızla tüm dünyaya yayılan görüntülerin ardından bir video da Türkiye'den geldi. Bir kadının yerde yuvarlanarak değişik sesler çıkardığı video kısa sürede milyonlarca insan tarafından görüntülendi.

Son zamanlarda internet ortamında zombi insan videoları dolaşmaya başladı. Dünyanın çeşitli yerlerinde çekildiği iddia edilen görüntüler büyük ilgi uyandırıyor. Görüntülerdeki insanların kimileri değişik hareketler yaparken, kimleri ise etrafındaki insanlara saldırıyor. Son görüntü ise Türkiye'de kayda alındı. 

Metroda Bir Yolcunun Yüzüne Saldırdı

Dünyayı şaşkına çeviren zombi insan görüntüleri ilk olarak Çin'de kaydedilmişti. Metroda seyir halindeyken bir anda değişik hareketler yaparak bağırmaya başlayan bir kadın, daha sonra etraftaki insanlara saldırdı. Koltukta oturan bir yolcunun üstüne atlayan genç kadın, metroda seyahat eden adamın suratını ısırmaya başladı.

Önce bağırarak anlamsız hareketler yapan kadının saldırdığı adam, elindeki cisimle kadının başına vurarak zor kurtuldu. Bu videonun paylaşılması ve bir anda dünyanın dört bir yanından milyonlarca insan tarafından izlenmesiyle birlikte zombi insan tartışmaları da başladı.

Hastanede Bir Anda Kendinden Geçti

Henüz Çin'de çekilen görüntülerin yankısı sürerken bir görüntüde Kolombiya'dan geldi. Bu kez genç bir adam hastane odasında yatarken bir anda sedyenin üzerinde ayağa kalktı. Kollarında serum takılı olan adam, hiç bir şeye aldırmadan kimsenin anlam veremediği bir takım hareketler yapmaya başladı.

O an hastane odasına bulunan bir kişi bu görüntüleri kayda almaya başladı. Adamın çıkardığı sesler ve sergilediği hareketler korkutucu olduğu kadar manasızdı. Kolombiya'da yaşanan bu olayda zombi insan olduğu iddia edilen kişi kimseye saldırmadı. Çevresindeki 6 kişinin güçlükle tuttuğu adam bir süre sonra sakinleşti.

Yakınları ve doktorlar tarafından yeniden sedyeye yatırılan adamın elleri ve ayakları tutuldu. Bu kez de başıyla çeşitli hareketler yapan o adamın, yüz ifadesi de oldukça ürkütücüydü.

Son Görüntü Türkiye'den

Söz konusu iki görüntü izleyenleri ikiye böldü. Kimileri bu görüntülerin kurgu olduğunu düşünürken, kimileri de zombi insan görüntülerine inandı. Tüm bu tartışmalar devam ederken bir görüntü de Türkiye'de çekildi. Görüntülerde genç bir kadının yerde yuvarlandığı, kendini kaybetmiş bir biçimde oldukça değişik sesler çıkardığı görülüyor.

Kendini kaybetmiş bir biçimde sadece yerde yuvarlanan kadın da etrafla ilgilenmiyor. Çin'de yaşanan vakada olduğu gibi bir saldırganlık göstermeyen kadın, yerdeki toz toprağa aldırmadan defalarca yuvarlanıyor.

Uyuşturucu Etkisinde Olabilir

Türkiye'de çekilerek internette paylaşılan görüntülerdeki o kadının kim olduğu veya görüntülerin nerede çekildiği belli değil. Ancak görüntüleri izleyenlerden bazıları genç kadının uyuşturucu etkisi altında olabileceğini düşünüyor. Kurgu olabileceği de konuşulan görüntüler kısa sürede internette hızla yayıldı.

Gündem Haberleri