Sonbahar Tatili Yapılacak Yerler Arasında Huzur Arayanlar İçin: Yedigöller Kamp Alanı!

Sonbahar mevsiminin en güzel günlerini yaşadığımız Eylül ayının sonu ve Ekim ayının başı için tatil önerisi arayanlara bu mevsimin en güzel yeri olarak öne çıkan Yedigöller tavsiyesi geldi.

Sonbahar mevsiminin en güzel günlerini yaşadığımız Eylül ayının sonu ve Ekim ayının başı için tatil önerisi arayanlara bu mevsimin en güzel yeri olarak öne çıkan Yedigöller tavsiyesi geldi. Bu mevsimde farklı renklere sahip çok sayıda ağaçların büyük bir renk cümbüşü sunduğu gölün etrafında kamp yapanlar tatil dönüşü yanlarında unutulmaz hatırları da götürecekler! Pandemi nedeni ile halen tatil yapamayanlar ya da kış sezonu girmeden son bir tatil yapmak isteyenlere doğa ile baş başa kamp yapabilecek tatil önerileri...

Korana virüs salgını nedeni ile halen tatil yapamayan ya da kış mevsimi girmeden son bir kez daha tatil yapmak isteyen kişiler için en güzel Sonbahar tatili yapılabilecek kamp alanı önerisi geldi.





YEDİGÖLLER KAMP ALANI İLE SONBAHARI UNUTULMAZ HATIRALAR İLE UĞURLUYABİLİRSİNİZ



Tatil yapmak isteyen kişiler için Türkiye'nin en huzurlu tatil yeri önerisi geldi. Bu mevsimde kamp yapmak isteyen kişiler için gölün hemen kenarında, göle uzanan ağaçların, sonbaharın rengini yansıtan farklı renklere sahip olan yaprakların büyük bir renk cümbüşü sunduğu sunduğu Yedilgöller kamp alanı her geçen gün popülaritesini arttırıyor.





Yerlere dökülen rengarenk sonbahar yaprakları arasında eşsiz resimler çekebileceğiniz, kamp alanında kuracağınız arkadaşlıklarla geçirdiğiniz her dakikayı unutulmaz kılacak olan Yedigöller Büyükgöl, Seringöl, Deringöl, Nazlıgöl, Küçükgöl, İncegöl ve Sazlıgöl sayesinde bu ismi almış.



Toplam küçük 7 gölden oluşan bu tatil beldesi günübirlik gezilerin vazgeçilmez adresi olarak öne çıkarken aynı zamanda korana virüs salgını nedeni ile kamp yapmak isteyen kişilerin de gözdesi haline gelmiş oldu.



Çok sayıda farklı ağaca ev sahipliği yapan Yedigöller aynı zamanda Türkiye'nin en çok gezilen ve ziyaret edilen milli parkları arasında yer alıyor.





BOLU YEDİGÖLLER'E NASIL GİDİLİR?



Bolu'nun 42 km kuzeyinde yer alan Yedigöller Batı Karadeniz Bölgesinde yer alıyor.



Ankara-Bolu karayolunun hemen üst kısımında yer alan Yedigöller'e çok sayıda ulaşım seçeneği bulunuyor. Kendi aracı olan kişiler Bolu Yedigöller'e gitmek için Ankara–İstanbul karayolunun 152. kilometresinde Yeniçağa veya 190. kilometresindeki Bolu’dan kuzeye ayrılan yollar üzerinden parka ulaşabiliyorlar.



Kendi aracı olmayan kişiler ise Bolu Otogarından Yedigöller Milli Parkı'na kalkan otobüslerle ulaşım sağlıyorlar.





BOLU YEDİGÖLLER KAMP ALANI VE BUNGALOV EVLER



Burada konaklamak isteyen kişiler Büyükgöl etrafında bulunan kamp alanında kendi getirdikleri çadırla ile konaklayabiliyorlar.



Buna ek olarak isteyen kişiler ise Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde bulunan dört kişilik bungalov evlerde ücretli olarak konaklayabiliyorlar.



Emlak365.com


Gündem Haberleri