Spotify Ve Discord Çöktü Mü, Neden Erişilemiyor, Ne Zaman Düzelecek?

Türkiye’de milyonlarca kullanıcıya hizmet veren Spotify ve Discord için erişim sorunu şikayetleri yapılmaya başlandı. Spotify ve Discord çöktü mü, neden girilmiyor, ne zaman açılacak?

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en fazla kullanılan müzik uygulaması olan Spotify ile dijital haberleşme uygulaması olarak hizmet veren Discord için erişim sorunu şikayetlerinde bulunuluyor. Sosyal medya platformları üzerinden kullanıcıların yaptıkları yoğun şikayet gönderilerine göre Spotify ve Discord uygulamalarına erişim sağlanamıyor. Spotify ve Discord uygulamalarına neden girilmiyor, çöktü mü?

SPOTİFY VE DİSCORD NEDEN AÇILMIYOR, ÇÖKTÜ MÜ?

İnternet üzerinden müzik dinleme imkanı veren popüler uygulama Spotify için kullanıcıların erişim sağlayamamaları sosyal medyanın en önemli gündemlerinden birisi haline geldi. Türkiye’de milyonlarca kullanıcısı bulunan Spotify’e erişim sağlanamayınca insanlar bunun nedenini araştırmaya başladılar. Spotify çöktü mü, neden açılmıyor? Ne zaman düzelecek, açıklama yapıldı mı?

Dünya genelinde yaygın kullanım ağına sahip olan online konferans programı Discord için de erişim sorunu yaşandığına dair şikayetler sosyal medya platformları üzerinden yayılmaya başladı. Discord erişimi yok mu, neden yok? Discord çöktü mü? Mobil ve bilgisayar üzerinden kullanıcılar Discord uygulamasına giremiyorlar. Peki bu uygulama neden çalışmıyor? Discord uygulaması ne zaman erişime açılacak, açıklama yapıldı mı?

ERİŞİM SORUNU NE ZAMAN DÜZELECEK?

Spotify ve Discord uygulamalarının ne zaman erişime açılacaklarına dair açıklama yapılıp yapılmadığı merak ediliyor. Bu şirketlerden henüz konuya dair kullanıcıları bilgilendirecek bir açıklamada bulunulmadı. Erişim sorunu yaşayan Spotify ve Discord kullanıcılarının bu problemin kaynağının Rusya – Ukrayna savaşı olup olmadığına dair merakları da oluştu. Ancak bu konuda da henüz resmi kaynaklardan verilen bir bilgi bulunmuyor.

Elde edilen son bilgilere göre Spotify ve Discord uygulamalarının erişime açılması için teknik çalışmalar devam ediyor. Kısa süre içerisinde Spotify ve Discord uygulamalarına erişim sağlanması bekleniyor.

Gündem Haberleri