Stranger Things Dizisi Nerede Çekiliyor?

Netflix yapımı diziler arasında yer alan Stranger Things dizisi ilginç konusu ile izleyici kitlesini kendisine çekmeyi başarıyor. Peki, Stranger Things nerede çekiliyor?

Netflix yapımı diziler arasında yer alan Stranger Things dizisi ilginç konusu ile izleyici kitlesini kendisine çekmeyi başarıyor. Peki, Stranger Things nerede çekiliyor?

Stranger Things dizisi Netflix yapımıdır. İlk bölümünü 15 Temmuz 2016’da yayınlayan dizinin senaryosunu Matt ve Ross Duffer kardeşler yapmaktadır. Dizinin yönetmenliğini de ilk sezonda Duffer kardeşler yapmış ancak daha sonrasında dizinin yönetmenlik koltuğuna Shawn Levy, Andrew Stanton gibi farklı isimler oturmuştur.



Stranger Things Dizisi Hangi Semtte Çekiliyor?



Stranger Things dizisinin çekildiği yer ABD’nin Georgia eyaletindedir. Hayali bir yer olan Hawkins’de geçen dizinin çekimleri Atlanta’da şehrinin çeşitli yerlerinde yapılmaktadır.



Stranger Things Dizisinin Konusu Nedir?



Stranger Things dizisinin konusu 1983 yılında Hawkins’de yaşanan tuhaf bir olaydır. Kasaba halkının sıradan bir yaşantısı vardır. Ancak bir gün 11 yaşında Will isimli çocuk ortadan kaybolur. Will arkasında hiçbir iz bırakmadan yok olur. Uzun süre boyunca arama yapan ailesinin ve polislerin tüm umutlarını yitirdiği sırada tuhaf başka bir olay daha yaşanır.



Gizemli bir kız bir anda ortaya çıkar. Bu kız Will gibi kaybolmuş ve yıllar sonra geri dönmüştür. Bu kızın geri dönüşü herkese umut olur. Ancak Will’in ortadan kayboluşunun arkasında devlet eliyle yürütülen deneyler vardır. Bu da işi çok büyük zorluğa sokmaktadır.



Stranger Things Dizisinin Oyuncuları Kimler?



Stranger Things dizisinin oyuncuları çocuk yıldızlardan oluşuyor. Dizide Eleven’ı Millie Bobby Brown, Dustin’i Gaten Matarazzo, Lucas’ı Caleb McLauglin, Mike’ı Finn Wolfhard Will’i ise Noah Schnapp canlandırıyor. Oyuncular genç olmasına rağmen sergiledikleri performanslar ile övgüleri topluyor. Dizi de ayrıca Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer gibi tecrübeli isimler de bulunuyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri