Süleyman Soylu'dan Çok Sert Açıklama! Tarihin En Büyük Cezasını Vermezsek...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bildiri konusuna dair yeni açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu konuşmasında çok sert ifadeler kullanırken tarihin en büyük cezasının verileceğini ifade etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bir Aradayız İdlib'in Yanındayız Kampanyası Mehmet Akif İnan Mahallesi Lansmanı" isimli programa katıldı. Memur Sen tarafından düzenlenen program kapsamında bir konuşma yapan Bakan Soylu son dönemin siyasi konularına ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.

SÜLEYMAN SOYLU'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMA

Konuşmasında geçtiğimiz günlerde 104 emekli amiralin imzasıyla yayımlanan ve darbe iması olduğu ifade edilen bildiri hakkında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, imzası olan amirallere eleştirilerde bulundu. Bildiride imzası olanlara dair Bakan Soylu "aklından Doğu Akdeniz hiçbir zaman geçmemiştir, cesaret dahi edemezler, akıllarından geçer ise efendileri döner ve onlara 'Siz neyi düşünüyorsunuz' diye sorgular" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında birlik ve safların sıkışması vurgusunda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sözlerini şu şekilde sürdürdü.

"Değil darbe yapmaya kalmak, bunu zihninden geçirenlere bile tarihin en büyük cezasını vermezsek bu millet bize 'Sizden bir şey olmaz' desin. Bu tip düşüncelere, zihniyet ve darbeye karşı tüm milletimiz ve herkes sıfır toleranslı olmalıdır."

Bakan Soylu konuya dair sözlerinin sonunda ise darbelerin bu ülkeye çok büyük maliyetler getirdiğini ifade etti. Darbeler nedeniyle büyük tavizler verildiğini ve tavizlerin sırtımızda yük olduğunu ifade eden Bakan Süleyman Soylu, gelecek nesillere hiç bir kambur bırakılmayacağını ifade etti.

Gündem Haberleri