Süper Stardan Süper İndirim! Ajda Pekkan Satamadığı 40 Milyon Liralık Villasına Yüzde 50 İndirim Yaptı

İlk kez 7 sene önce satışa çıkardığı villasını bir türlü elden çıkaramayan ve arkadaşlarına bu villanın kendisine uğursuz geldiğini dile getiren Ajda Pekkan 3 katlı villası için yeni indirim kararı aldı.

İlk kez 7 sene önce satışa çıkardığı villasını bir türlü elden çıkaramayan ve arkadaşlarına bu villanın kendisine uğursuz geldiğini dile getiren Ajda Pekkan 3 katlı villası için yeni indirim kararı aldı. İlk satışa çıkarıldığında 40 milyon lira istenen villanın son indirim kararının ardından satış fiyatı yarı yarıya azalmış oldu.

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve hala genç kızlara taş çıkaran kusursuz fiziği ile Türk pop müziğinin süper starı olarak anılan Ajda Pekkan yine satamadığı villası ile gündeme geldi.



Bir türlü elden çıkaramadığı 3 katlı villası için yeni indirim kararı alan Süper Star Ajda Pekkan son yapmış olduğu indirim ile evin fiyatına toplamda yüzde 50 indirim yapmış oldu. Evini ilk olarak 2013 yılında o dönemde 8 milyon dolara satışa çıkaran Ajda Pekkan yapılan kanun değişikliği ile dolarla konut satışının yasaklanması üzerine Türk Lirası ile fiyat belirlemiş ve 48 milyon 500 bin lira fiyat biçmişti.



EMLAKÇISINA KESİN TALİMAT VERDİ! HEMEN SATIŞI YAPIN



Süreç içerisinde ünlü ismin evi elden çıkarmak için çok sayıda emlakçı ile anlaşma yaptığı, ancak evi bir türlü elden çıkaramanın üzüntüsünü yaşadığı belirtiliyor. Ajda Pekkan'ın yakın arkadaşlarına "adeta lanetli ev, ne yaparsam yapayım bir türlü satamıyorum" diyerek dert yandığı öğrenilirken yeni fiyatı dikkat çekti.





Satışa çıkarıldığı günden bu yana villanın fiyatına tam yüzde 50 indirim yapan süper star bu sefer emlakçısına satış için kesin talimat verdi. Villa İstanbul'un Bahçeköy ilçesinde site içerisinde yer alırken 1000 metrekarelik dev bir alana sahip.





Villanın banyosu dahi görenleri kendisine hayran bırakıyor.





Süper starın salonu ise havuz manzaralı.





Kendisine ait özel bir havuzu bulunan villa geniş balkona sahip.





Yapılan fiyat indirimi sonrası Ajda Pekkan'ın evini satıp satamayacağı ise merak konusu oldu.



Emlak365.com


Gündem Haberleri