Süperstar Ajda Pekkan Lüks Villasını Satışa Çıkardı, Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Türk pop müziğinin sevilen ismi Ajda Pekkan, 2015 yılında satın aldığı lük villasını fiyatını güncelleyerek yeniden satışa çıkardı.

Süperstar Ajda Pekkan, 1.5 dönüm üzerine kurulu 6 odalı, 2 salonlu ve 3 banyolu villasını birkaç yıl önce 38 milyon TL bedelle satışa çıkarmış ancak beklediği talebi göremeyince satıştan kaldırmıştı. Evine bir türlü alıcı bulamayan Pekkan, 2021 yılında ise aynı villasını 75 milyon liraya tekrar satışa çıkardı.

AJDA PEKKAN LÜKS VİLLASINI BU KEZ SATIYOR!

Sarıyer'de bulunan lüks villasını satışa çıkaran Ajda Pekkan, lüks villasını farklı fiyatlarla satışa çıkarmasına rağmen bir türlü alıcı bulamıyordu. Ev fiyatlarının artması nedeniyle evini satmaktan vazgeçen Süperstar, villasını yeniden satışa çıkarma kararı aldı.

Daha önce 10 milyon TL'ye aldığı villasını 75 milyon liraya yeniden satışa çıkardı. 2015 yılından bu yana aynı villada kalan Pekkan'ın villasında 6 oda ve 2 salon bulunuyor. Ayrıca evin içerisinde asansör, spor salonu, hizmetli yaşan alanı ve çalışma odası da bulunuyor.

10 milyon liraya satın aldığı lüks villasını 75 milyon liraya satışa çıkaran Ajda Pekkan, bu kız villasını satabilecek mi merak konusu oldu.

Gündem Haberleri