Survivor Büyük Ödülü Süper Lüks Malikane Kime Ait? Survivor Ödül Villası Sahibi Ortaya Çıktı!

Ekranların en uzun soluklu yarışma programları arasında yer alan Survivor bu sene korana virüs salgını nedeni ile vermiş olduğu büyük ödülleri değiştirdi.

Ekranların en uzun soluklu yarışma programları arasında yer alan Survivor bu sene korana virüs salgını nedeni ile vermiş olduğu büyük ödülleri değiştirdi. Daha önce yarışmacıların Amerika gibi farklı ülkelere gitmek için yarıştığı programda bu sene ise süper lüks malikane ödülü sezona damga vurdu. İçerisinde lunapark, devasa yüzme havuzu ve her odasında jakuzi gibi ultra lüks özelliklere sahip olan malikanenin sahibi ise merak konusu olmuştu. Detaylar haberimizde...

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Survivor yarışması ödülleri ile konuşulmaya devam ediyor.



Daha önce ödül olarak yarışmacıların Amerika'da önemli NBA maçlarına götürülmek, sınırsız alışveriş hakkı verilmesi gibi büyük ödüller ile konuşulan yarışmada bu sene Korana Virüs salgını nedeni ile ödüller de zorunlu olarak değişti.



ACUN ILICALI TARAFINDAN YARIŞMACILARA ÖDÜL OYUNU OLARAK VERİLEN SÜPER ULTRA LÜKS MALİKANE / VİLLA GÖRENLERİ KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTI!



Dominik adasında bulunan en güzel malikane olarak lanse edilen ve Acun Ilıcalı'nın ödül oyununu sunarken löve öve bitiremediği süper lüks malikenin sahibini ev sahibinin özel isteği ile söylemeyeceğini dile getirmişti.





Gerek evin görüntülerinin yayımlanması gerekse de sahip olduğu süper lüks özellikleri sonrası ise herkes bu ultra lüks malikaneni sahibini araştırmaya başladı.



SURVİVOR ÖDÜL OYUNU MALİKANE KİMİN, SÜPER LÜKS VİLLA SAHİBİ KİM?





Ödül oyunu olarak verilen malikanenin sahibini sizlere ilk olarak emlak365.com olarak duyurmuştuk.



Survivor Panorama sunucusu Hakan Hatipoğlu tarafından ilk ödül oyunu sonrasında yapılan canlı yayında villanın bir dönem Jenifer Lopez ile evli olan dünyaca ünlü şarkıcı Marc Anthony’ye ait olduğunu dile getirdi.



Hatipoğlu'nun açıklaması arkadaşlarını güldürürken "Acun Ilıcalı kızmasın" yorumları yapılmasına da neden oldu.



Emlak365.com


Gündem Haberleri