Survivor Sms Sıralaması 30 Mart 2022 Exxen Survivor Gönüllüler sms oy sıralaması

Survivor SMS sıralaması 2022 Exxen Survivor oy sıralaması 30 Mart 2022 Survivor All Star Gönüllüler oy sıralaması sonuçlarına göre bu akşam Survivor'da kim elendi, gitti sorusunun cevabı belli oluyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor 2022 All Star yarışmasında bu akşam gerçekleşen eleme konseyinde merakla beklenen Survivor sms sıralaması sonuçları açıklandı. Sorwayvir Soyvarvır kim elendi 2022 bugün?
30 Mart 2022 Survivor SMS oy sıralaması Exxen sonuçlarına göre Survivor'da kim elendi, kim gitti? sorusunun cevabı Acun Ilıcalı'nın açıklaması ile cevap buldu. 30 Mart Survivor'da bu akşam kim elendi? Survivor'da Evrim mi, Hikmet mi, Yasin mi, Gökhan mi elendi? 30 Mart 2022 Çarşamba Survivor All Star SMS Sıralaması ile hangi isim adaya veda etti.

Sıcak gelişmeler!!! Acun Ilıcalı, bu akşam yapılan eleme konseyinde Survivor tarihinin halk tarafından en kritik sms oylaması yapıldığını açıkladı. Eleme adayları Evrim, Hikmet, Gökhan ve Yasin arasında yapılan halk oylamasında birinci ile dördüncü arasındaki oy farkının çok az olduğunun altını çizdi.

Survivor'da eleme adayı olan yarışmacılar yokluk adasına gidecek.. Survivor sms sıralaması haberimizin en altında verilecektir.

Survivor'da bu akşam oynanan ödül oyununun ilk etabını ve ikinci etabını Gönüllüler takımı kazandı.

15 yıllık Survivor serüveni boyunca ilk defa böyle bir tablo ile karşılaştığını belirten Acun Ilıcalı, Survivor SMS oy sıralaması hakkında önemli bilgiler verdi. Eleme adayları arasında bulunan Hikmet, Yasin, Gökhan ve Evrim arasında kıran kırana halk oylaması yaşandığı ortaya çıktı.

Survivor 2022 All Star Gönüllüler takımı oy sıralamasına göre en az oyu alan bir yarışmacı Dominik adasında hayallerini noktaladı. Birleşme haftasının heyecanı yaşandığı Survivor All Star'da üç dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında eleme potasına 4 yarışmacı girdi. Acun Ilıcalı, Survivor sms sıralaması yayınlanmadan önce adaylara söz verdi. 30 Mart 2022 Survivor SMS OY sıralaması sonuçlarına göre en az oy alan yarışmacıyı açıkladı.

Survivor kim elendi 30 Mart 2022 Survivor son bölümünde gönüllüler yarışmacıları arasında yapılan halk oylamasında en az oyu alarak adaya Yasin veda etti. Kritik eleme gecesinde Acun Ilıcalı, 4 eleme adayıyla kısa birer konuşma gerçekleştirdi. Evrim, Hikmet, Gökhan ve Yasin'in gitme adayı olduğu gece Survivor işte şimdi başlıyor dedirtti.

Survivor Kim Elendi 30 Mart 2022

Acun Ilıcalı, Survivor SMS sıralaması sonuçlarınından çıkacak açıklamaya kilitlenerek 'Survivor'da kim elendi?' sorusunun yanıtını bekledi. Acun Ilıcalı, elinde bulundurduğu noter onaylı zarfta, 4 eleme adayı içinden en az sms alan yarışmacının Yasin olduğunun anons etti. Survivor Gönüllüler sms sıralaması 30 Mart 2022 Çarşamba oy sonuçlarına göre adaya veda eden isim Yasin Obuz oldu.

Survivor'da Eleme Adayları kim?

Haftada 3 gün dokunulmazlık mücadelesi veren Survivor All Star 2022 Ünlüler Gönüllüler takımları arasında birleşme haftasında oynanan dokunulmazlık oyunlarını sakatlıklar ve elemeler nedeniyle sayısal olarak daha az olan Ünlüler takımı kazandı. Böylece sayısal olarak üstün olan Gönüllüler takımı eleme gecesine 4 adayla geldi.

Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından Gönüllüler takımında sırasıyla Evrim, Hikmet, Gökhan ve Yasin eleme adayı olarak belirlendi.

Son düzenlenen dokunulmazlık konseyinde, yarışmacılar arasında oluşan gruplaşma sonucu Gönüllüler takımı karıştı.

Survivor SMS sıralaması belli oldu mu?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star Gönüllüler takımı sms sıralaması henüz belli olmadı. Survivor sms oy sıralaması açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacaktır.

Gündem Haberleri