Survivor'da verilen arabanın markası nedir? Arabayı kim kazandı? Lexus NX fiyatı ne kadar, nerede satılıyor?

Survivor All Star yarışmasında bugün yayınlanan ödül oyununda kazanan yarışmacıya araba ödülü vereceği açıklandı. Peki Survivor'da verilen arabanın markası nedir? Arabayı kim kazandı? Lexus NX fiyatı.

Survivor All Star yarışmasında bugün yayınlanan ödül oyununda kazanan yarışmacıya araba ödülü vereceği açıklandı. Her sene klasikleşen ve Acun Ilıcalı'nın bir yarışmacıya verdiği ödüllerden birisi olan araba ödülünü kazanan ismin kim olduğu merakla araştırılmaya başlandı. Yarışmada tanılan araba kısa süre içerisinde Türkiye gündemine girerken 'Lexus NX fiyatı, Lexus NX nerede satılıyor, Lexus NX kim kazandı, survivor araba ödülü kim kazandı' araştırılmaları yapılmaya başlandı.

Survivor'da 15 Haziran 2022 Çarşamba günü ödül oyununda yapılan açıklamaya göre kazanan kişiye Lexus NX otomobili hediye edileceği açıklandı. Yapılan açıklama sonrasında gündemde sıkı bir şekilde yer alan bu konu vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Survivor Lexus NX otomobili kısa süre içerisinde Türkiye gündemine girerken aracın fiyatı, ödülü kimin kazandığı gibi konular merakla araştırılıyor.

SURVİVOR ALL STAR'DA ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Yeni bölümü ile bu akşam yayınlanan Survivor All Star yarışmasında araba ödülü verileceği paylaşıldı. Gelen bu paylaşım sonrasında ise yarışmacılar merakla gelişmeleri takip ederken araba ödülünü kimin kazandığı şimdiden büyük merak konusu oldu.

Ödül oyunu oynanmaya devam ederken kazanan kişi belli olur olmaz bu sayfada yer alacak.

SURVİVOR'DA VERİLEN ARABANIN MARKASI NEDİR?

Yarışmada söylenilenlere göre ise ödülü kazanan yarışmacıya Lexus NX 350h model araba hediye edilecek. Bu gelişmeler gündemde büyük yankı uyandırırken seyirciler arabanın modellerini ve Türkiye fiyatını araştırmaya başladı.

Lexus NX 350h model otomobilin Türkiye fiyatının 2 milyon 500 bin TL olduğu bilgisine ulaşıldı. Aracın özellikleri ise şu şekilde:

  • Maksimum hız 200 km
  • Azami yük ağırlık 2540 kg
  • Otomobil kendi kendine şarj edilebiliyor

LEXUS NX NEREDE SATILIYOR? LEXUS NX TÜRKİYE'DE VAR MI?

Otomobili gören vatandaşlar Lexus NX model otomobilin nerede satıldığını ve Türkiye'de olup olmadığını araştırıyor. Detaylar ise emlak365.com adresinde yer alıyor!

Lexus otomobilleri sadece İstanbul'da yer alan mağazalarda satışı gerçekleştirilmektedir.

Lexus NX Türkiye fiyatının 2 milyon 500 bin TL'den başladığı iddia edilirken alt segment araçlarının ise 1 milyon TL'den itibaren satışta yer aldığı bilgisine ulaşıldı.

Gündem Haberleri