Süt Banyosu Skandalı İle Haftalarca Konuşulmuştu! O Sütçünün Yeni İşi Belli Oldu!

Konya'da bir süt toplama merkezinde süt banyosu olayı ile Türkiye'nin haftalarca konuştuğu Emre Sayar ve Uğur Turgut hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.

Konya'da bir süt toplama merkezinde süt banyosu olayı ile Türkiye'nin haftalarca konuştuğu Emre Sayar ve Uğur Turgut hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi. Süt banyosu skandalı ile gündem olan Emre Sayar'ın yeni işi de belli oldu.

Konya'da bir süt toplama merkezinde süt banyosu görüntüleri büyük bir skandal olarak değerlendirilmiş ve haftalarca gündemden düşmemişti. O olaya ilişkin savcılık tarafından iddianame hazırlandı.



ARTIK LASTİKÇİDE ÇALIŞIYOR!



Süt toplama merkezindeki işinden ayrılmak zorunda kalan Emre Sayar yeni bir işe başladı. Emre Sayar o görüntünün ardından gıda sektöründen tamamen çıkarak şimdilerde bir lastikçide çalışıyor. Konuya dair açıklama yapan Emre Sayar, “Artık bir lastikçide çalışıyorum. O olayın ardından daha dikkatli olmaya başladım. Böyle bir hatayı nasıl yaptığıma hala inanamıyorum ama dersimi aldım. Ayrıca neden tutuklandık ve ağır cezada yargılanıyoruz bunu da anlamış değilim.” dedi.



2 YILDAN 15 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ!



Süt banyosu olayına ilişkin olarak sanıklardan Emre Sayar ile Uğur Turgut'ın yargılanmalarını Konya 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak. Turgut ve Sayar için “kişilerin hayatını ve sağlığını tehdit etmek” suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası almaları isteniyor.



GÖRÜNEN SÜT DEĞİLDİ!



Kasım 2020'de meydana gelen olay tüm Türkiye'de büyük bir tepkiyle karşılanmıştı. Görüntülerde kazanın içinde banyo yapan Emre Sayar, o kazanın süt kazanı olmadığını ve dezenfektan kazanı olduğunu söyledi. Ayrıca süt olarak görünen sıvının da süt olmadığı, süt lekesi olan kazana sıcak su konulduğunu ifade etti.



Emlak365.com

Gündem Haberleri