SYD Vakfı temizlik işçisi alıyor! Başvurular sadece maille yapılacak

İş arayanların en sık ziyaret ettiği kurumların başında gelen İŞKUR yeni bir ilan yayımlayarak, iş arayanlara duyurdu. O ilde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına personel alımı yapılacak.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımlandı. Aktarılan son habere göre sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına temizlik görevlisi alımı yapılacak. Yapılacak alımın geçici olacağı belirtildi.

Temizlik görevlisi olarak çalışmak isteyenler için yeni bir alım ilanı duyuruldu. Başvuru yapacak adayların taşıması gereken tüm şartlar sıralanırken, çalışma süresinin 3 ay olacağı belirtildi. İşte başvuru şartları ve yayımlanan başvuru bilgileri

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuru yapacak adayların geçici olarak işe alınacağı belirtildi. Başvuruların sadece mail olarak özgeçmiş şeklinde konksydv@outlook.com.tr adresine yapılacağı belirtildi. İlgili adaylar için telefon numarası 0 232 484 30 24 olarak açıklandı. Başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülen adayların görüşmeye çağırılacağı belirtildi. İşe alınacak adayların ise 08.30 – 17.30 saatleri arasında çalışabileceği belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

4 Ekim’de başlayacak ve 7 Ekim’e kadar devam edecek olan başvuruya ilişkin adayların taşıması gereken şartlar şu şekilde sıralandı:

  • TC vatandaşı olmak
  • 18 yaşını doldurmuş olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • Çalışmasına engel teşkil eden sağlık sorunu, bulaşıcı hastalık ve benzer hastalığı olmadığını belgelemek
  • TCK’da belirtilen suçlardan mahkum olmamak
  • En az ilkokul mezunu olmak şartı aranacaktır.

Belirtilen şartları taşıyan adayların başvuru için özgeçmişi hazırlayarak teslim etmesi yeterli olacaktır. İşe alınacak adaylar 3 ay süre boyunca İzmir Konak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına bağlı olarak çalışacaktır. Alımların sadece kadınlar için olacağı ve 2 kişinin işe alınacağının altı çizildi.

Gündem Haberleri