Taha Duymaz bulundu mu? Enkaz başında bekleyen arkadaşı açıkladı

Çekmiş olduğu yemek videoları ile ünlenen ve fenomen haline gelen Taha Duymaz Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeni ile enkaz altında kalmıştı. Taha Duymaz öldü mü, bulundu mu soruları üzerine enkaz başında bekleyen arkadaşı yeni açıklama yaptı.

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen iki büyük deprem 11 ilde büyük bir yıkıma neden olurken ne yazık ki enkaz altında halen bulunamayan kişilerin olduğu bilgileri de gelmeye devam ediyor. Bu isimlerden biri de Kahramanmaraşlı fenomen Taha Duymaz oldu. 

Adını çektiği yemek videoları ile duyuran ve ilk günden bu yana yaşadığı hayat ile gündem olmayı başaran Taha Duymaz yaşanan deprem sonrasında enkaz altında kalmıştı. Taha Duymaz'ın enkaz altında kaldığı ilk olarak ablası Semiha Duymaz tarafından açıklanmıştı. Peki, Taha Duymaz bulundu mu?

TAHA DUYMAZ BULUNDU MU, ENKAZ ALTINDA MI, ÖLDÜ MÜ?

Enkaz altında kaldığının duyulduğu ilk günden bu yana gündem olmaya devam eden Taha Duymaz'ın enkaz altından çıkartıldığı ancak ailesi tarafından bu durumun saklandığı iddiaları dahi gündeme gelmişti. İddialar üzerine Taha Duymaz'ın ablası yaşadıkları durumun son derece zor olduğunu, takipçi kasmak gibi bir dertleri olmadıklarını amaçlarının kardeşi, halası, eniştesi ve halasının çocuklarının ulaşmak olduğunu söyledi. 

Taha Duymaz'dan gelecek haberi enkaz başında bekleyen arkadaşı Ragıp Narin yaptığı paylaşım ile “Buradaki yetkililer enkazın Hatay’ın en riskli 3. enkazı olduğunu söylüyor. O gün ablasında kalıyorken, kardeşi doğum günü diye Taha’yı çağırıyor. Eniştesi gitme akşam akşam derken, Taha kalbim sıkışıyor kardeşlerimin yanına gitmek istiyorum diyor. Halaları giriş katı olduğu için evi 3 defa kilitliyormuş her gece. Bunların hepsi tesadüf mü yoksa yazılmış mı bazı şeyler? Lütfen ailesini hayatından ön planda tutmuş bu gencin ailesini rahat bırakın. Zaten zaman diye bir gerçek var, zamanla her şey ortaya çıkar" diyerek enkaz başında gelecek haberi beklediklerini dile getirdi. 

Gündem Haberleri