Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımlandı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne bağlı Tapu Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere sözleşmeli personel alım ilanı yapılacağı duyuruldu.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne bağlı Tapu Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere sözleşmeli personel alım ilanı yapılacağı duyuruldu. TKGM internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanı için başvurular 12 Ekim tarihi itibari ile başlayacak. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü sözleşmeli tekniker ve sözleşmeli büro personeli alım ilanı detayları haberimizde...

Sözleşmeli personel alım ilanları büyük ilgi gören Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tapu müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere yeni personel alım ilanı yayımlandı.





TAPU VE KADASTRO GENLE MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI



Yayımlanan ilan kapsamında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne bağlı Tapu Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere Tapu ve Kadastro Meslek Yüksek okulu ve Tapu ve Kadastro bölümü mezunu sözleşmeli tekniker ile Emlak ve Emlak Yönetimi, Gayrimenkul Yönetimi, Gayrimenkul Yönetimi ve Pazarlama mezunu olmak üzere sözleşmeli büro personeli alımı yapılacak.



Pozisyon için başvurular 12 Ekim 2020 tarihinde başlarken 19 Ekim 2020 tarihinde sona erecek. Tüm adaylar sadece bir pozisyon için başvuru yapabilecek ve sadece kendi mezun olduğu bölüm için başvuru yapabilecek. KPSS B puanı üzerinden yapılacak olan alımlar TKGM sitesi üzerinden internetten yapılacak.



TKGM SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI İÇİN BAŞVURU ESNASINDA İSTENEN EVRAKLAR NELERDİR?



Başvuru yapacak olan adayın mezuniyet ve diploma belgesi,



İnternetten alınan KPSSS sonuç belgesi,



Resim.



Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından verilen sözleşmeli personel alım ilanı PDF formatı için TIKLAYINIZ...



Emlak365.com


Gündem Haberleri