Tarım Kredi marketlerde 600 ürün indirime girdi! Yılbaşı indirimleri belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde 600 üründe yeni indirimler yapıldığını açıkladı. Hangi ürünlerde indirim var, Tarım Kredi marketlerin yeni indirimleri neler?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşların uygun fiyatlarla temel gıda maddelerini satın alabileceklerini açıkladı. Buna göre Tarım kredi Kooperatif Market ürünlerinde çeşitli indirimler uygulandığı açıklandı. Yapılan indirimlerin 600 ürünü kapsadığı bildirilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan tüketici ile üretici arasında Tarım Kredi’nin direkt aracı olduğunu ve bu yolla uygun fiyatlarla vatandaşlara satış yapılabileceğini söyledi.

TARIM KREDİ YENİ YIL İNDİRİMLERİ AÇIKLANDI!

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin yılbaşına özel indirimleri açıklandı. Çok sayıda üründe indirim yapan market ucuz fiyata vatandaşlara ihtiyaçlarını karşılayabilme imkanı sağlıyor. Bu imkanı değerlendirmek isteyen vatandaşların Türkiye’nin 81 ilinde Tarım Kredi marketlerinde alışveriş yapabileceği bildirildi. İndirimli ürünleri raflara yerleştiren Tarım Kredi marketler satışlara başladı.

HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİME GİRDİ!

Tarım Kredi tarafından açıklanan yeni indirimlere göre KÖYTAV marka Pekin ördeğinin kilosu 136,90 TL'ye, poşetli tavuğun kilosu 105,90 TL'ye satılmaya başlandı. 

Tarım Kredi yeni yıl indirim kataloğunda yer alan bilgiye göre çemeni sıyrılmış Özlem dilimli pastırma 44,90 TL'ye satılıyor. 300 gramlık TK parmak sucuk ise indirimli olarak 42,90 TL'ye satılıyor. 

Et ve Süt Kurumu ürünü olan gövde tavuk 32 TL'lik kilogram fiyatı ile satılıyor. Vatandaşlar tüm Tarım Kredi marketlerden bu ürünü satın alabilecekler.

Yayınlanan indirim kataloğuna göre Dimes marka 1 litre meyve suları 16,90 TL'ye satılıyor. Diğer marketlerde bu ürün daha yüksek fiyatlarla müşterilere sunuluyor. Tarım Kredi'de ise indirimli fiyatla satış gerçekleştiriliyor. 

Tarım kredi marketlerde yılbaşına özel kuruyemiş ürünlerinde de indirim uygulanıyor. 250 gram TK Besni kuru üzüm 26,90 TL'ye, 300 gram TK karışık kuruyemiş 49,90 TL'ye raflarda yerlerini aldılar. 

Tarım kredi Kooperatif marketlerde meyve sebze reyonlarında da indirimler yapıldı. Buna göre patlıcanın kilosu 14,75 TL'ye, kırmızı lahananın kilosu 7,95 TL'ye, yerli muzun kilosu 15,95 TL'ye, kivinin kilosu 16,90 TL'ye, portakalın kilosu 12,25 TL'ye, ayvanın kilosu 10,90 TL'ye satılıyor.

Gündem Haberleri