Tarkan konseri için İzmir'de balkonlu evler geceliği 500 dolara kiralandı!

9 Eylül Cuma günü İzmir’de yapılacak olan Tarkan konseri için emlakçılar Kordon’daki balkonlu evleri konseri izlemek isteyenlere kiralamaya başladılar. Balkonlu evlerin 500 dolara kiraya verildiği bildirildi.

Tarkan’ın İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle İzmir Gündoğdu Meydanı’nda vereceği konser büyük bir heyecan yarattı. Bu anlamlı konseri izlemek isteyenler farklı seçenekleri değerlendirmeye başladılar. Ücretsiz verilecek olan konser için çok büyük bir kalabalığın toplanması bekleniyor. Bu kalabalık içerisinde konseri istedikleri gibi takip edemeyeceklerini düşünenler ise çevredeki balkonlu evleri kiralamaya başladılar.

GECELİĞİ 500 DOLARA BALKONLU EV KİRALIYORLAR!

Tarkan’ın konserini izdiham olması beklenen kalabalık içerisinde izlemek istemeyenler Kordon Boyu’ndaki evlerin peşine düştüler. Çevredeki emlakçılara bu konuda yoğun talepler gösterilirken direkt olarak ev sahipleri ile de iletişime geçenlerin sayısının çok olduğu bildirildi. Tarkan’ın konser vereceği alanı gören balkona sahip evleri kiralamak isteyen vatandaşların tek gece için 500 dolar teklif etmeleri ise ev sahiplerinin akıllarını başından almaya yetti.

KONSER ALANINI GÖREN TÜM BALKONLU EVLER KİRALANDI

İzmir’de Gündoğdu Meydanı’na yakın mesafede bulunan balkonlu evler ile alakalı olarak kentte bir borsa da oluştu. Meydanı çok yakından gören balkonlu evler için tek gecelik kiralama fiyatı yükselirken biraz daha uzak mesafede bulunan evlerin kiralama bedelleri daha düşük olabiliyor. Ancak şu anda bölgede kiralanmamış balkonlu ev kalmadı. Hatta emlakçılar kendilerine gelen talepleri bir liste halinde düzenlediler ve boş yer açıldıkça listeye göre kiralama gerçekleştiriliyor.

BALIKÇI TEKNELERİNİ DE KİRALADILAR

Tarkan konseri için ilginç kiralama talepleri evlerle de sınırlı kalmadı. Bölgedeki balıkçı tekneleri dahi konseri izlemek isteyenler için kiralanıyorlar. Akşam 19 ile gece 12 arasında kiralanan tekneler için 8.000 TL fiyat veriliyor. Bu teknelere 12 kişiye kadar insanın binebileceği bildirilirken yoğun talepten dolayı fiyatların artmaya devam edeceği ifade edildi.

Gündem Haberleri