Teklif gelirse aday olurum diyen Prof. Dr. Ersan Şen'e Akşener'den görüşme talebi geldi

Prof. Dr. Ersan Şen katıldığı bir canlı yayın programında Akşener'e yönelik teklif gelirse Cumhurbaşkanı adayı olurum dedi. Bunun üzerinde Akşener'den Şen'e görüşme talebi geldi.

Teklif gelirse aday olurum diyen Prof. Dr. Ersan Şen'e Akşener'den görüşme talebi geldi: Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen canlı yayında yapmış olduğu açıklamalar ile gündeme bomba gibi düştü. Buna göre Şen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den teklif gelmesi  üzerine Cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi. Bunun ardından Akşener'den Şen ile görüşme talebi geldi. 

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen canlı yayında "Yüce millet istiyorsa, karşılıksız bırakmayız." diyerek cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söyledi. Ardından canlı yayın arasında Akşener'in kendisini aradığını söyleyerek Akşener'in ciddi misiniz dediğini duyurdu ve konuşmalarına şöyle devam etti; 'Ciddiyim' dedim, görüşmek istedi. Muhtemelen bu hafta içinde bir görüşme gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

CANIMIZ FEDA KANIMIZ FEDA

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen katıldığı canlı yayın programında gündemden düşmeyen 6'lı Masa cumhurbaşkanı adayı ile ilgili konuşma yaptı. Akşener'in 6'lı Masa'dan ayrılmasını yorumlayan Şen teklif gelirse aday olabileceğini şu sözler ile duyurdu;

"Canımız feda, kanımız feda. Tereddütsüz… Karşılık varsa, yüce millet istiyorsa, karşılıksız bırakmayız. Millet çoban ateşini yakarsa uzak durmayız. Sayın Meral Akşener'den ve İYİ Parti'den böyle bir teklif gelirse elbette seve seve kabul ederim. Bu görevi yapacak kabiliyette olduğuma inanıyorum. Herkesten de iyi yaparım. Yeter ki millet teveccüh göstersin." dedi.

Bu konuşmanın ardından ise reklam arasında Akşener'in kendisine ulaştığını söyleyen Şen Akşener'in 'Ciddi misiniz?' diye sorduğunu açıkladı. Bunun üzerinde ciddi olduğunu söyleyen Şen, Akşener ile görüşme yapacağını canlı yayında duyurdu. 

Gündem Haberleri