Temel İhtiyaçlara İndirim! Devlet Bahçeli Kürsüden Dile Getirdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ekonomi açıklamasında temel ürünlerde yüzde 2 ile yüzde 5 arasında indirim yapılması gerektiğini söyledi. Bahçeli'nin ekonomi açıklaması haberimizde.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Miliyetçi Hareket Partisi Grup Toplantısı kapsamında bir konuşma yaptı. Gündem başlıklarını ele alan MHP Lideri Bahçeli'nin üzerinde durduğu konulardan birisi de yüksek fiyatlar ve son zamlar oldu. Bundan sonraki günler için önerilerini sıralayan MHP Lideri indirim yapılması gerektiğini söyledi.

DEVLET BAHÇELİ'DEN İNDİRİM AÇIKLAMASI

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Covid19 salgını nedeniyle eski davranış kalıplarından sıyrılmak gerektiğini söyledi. Salgın dolayısıyla ne dünyanın eski dünya nede ekonominin eski ekonomi olduğunu ifade eden Bahçeli, milli ve manevi değerlerle düzenlenmiş bir zihniyet devrimine ihtiyaç olduğunu söyledi. Bu kapsamda ekonomideki sorunların birlikte çözülmesi gerektiğini aktardı.

Bahçeli konuşmasında "Fiyat istikrarı, finansal istikrar ve makro ekonomik istikrar sağlanacaktır." diyerek milletin ekonomik sorunları siyasal soruna dönüştürmek isteyenlere prim vermeyeceğini açıkladı.

Temel ürünlerde indirim olması gerektiğini de söyleyen Bahçeli ". Enflasyonla mücadelede gönül birliğini harekete geçirmeliyiz. Temel ihtiyaçlarda yüzde 2 ila yüzde 5 indirime gitmeleri manevi harcımızdır. Herkes elini taşın altına koymalıdır. Faiz lobisinin telkinlerine, zillet ittifakının bittik tükendik iftirasına kulak asmadan darda ve zorda kalan insanlara elimizi uzatabiliriz" açıklamasında bulundu.

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Gündemin bir diğer konusu erken seçim içinde bir açıklamada bulunan Devlet Bahçeli "Erken seçim yoktur, hemen seçim yoktur, sevsen de sevmesen de alışman, riayet etmen tavsiyemdir. 2023 yılının haziran ayını bekleyin, biraz daha dişinizi sıkın." ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri