Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Eleştirdi: "Biz Kime Güveneceğiz!"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün düzenlediği basın toplantısında gazetecilere ve siyasilere düzenlenen saldırılara karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sessiz kalmakla eleştirdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün düzenlediği basın toplantısında gazetecilere ve siyasilere düzenlenen saldırılara karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sessiz kalmakla eleştirdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temek Karamollaoğlu son günlerde siyasilere ve gazetecilere yönelik saldırılar karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sessiz kaldığını belirterek bunun kabul edilemez olduğunu söyledi.



Temel Karamollaoğlu bugün düzenlediği basın toplantısında Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na yapılan saldırılar hakkında açıklamalarda bulundu.



CUMHURBAŞKANI NEDEN SESSİZ?



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bu saldırılar sonrasındaki tavrı nedeniyle eleştiren Karamollaoğlu, “Muhalif bir partinin üst düzey yöneticisi saldırıya uğrayarak hastanelik ediliyor. Ancak ülkenin Cumhurbaşkanı bu saldırılar karşısında bir açıklama yapmıyor. Biz kime nasıl güveneceğiz?” dedi.



BİZ KİMDEN YARDIM İSTEYECEĞİZ?



Eleştirilerini devam ettiren Temel Karamollaoğlu, “Bu olaylarda bizi en çok şaşırtan noktalardan birisi de Cumhurbaşkanı'nın sessiz kalmasıdır. Muhalif bir siyasi partinin önde gelen bir ismi şehir eşkıyalarınca darp ediliyor, hastanelik oluyor ama Cumhurbaşkanı sessiz. Biz kimden yardım isteyeceğiz. Bu saldırıların önüne kim geçecek, bu vandallar nasıl engellenecek? Burası hukuk devleti değil mi? Can güvenliğimiz devlete emanet değil mi? Bu devletin başı kim?” ifadelerini kullandı.



YETKİLİLER SESSİZ KALAMAZ!



Türkiye'nin problemlerini bu şekilde aşamayacağını söyleyen Temel Karamollaoğlu, “Şimdi bu saldırılarda, “Efendim bunlar zaten bu muameleyi hak etmiştir” şeklinde bir mantık varsa bu korkunç bir şeydir. Türkiye'nin problemleri bu şekilde çözülemez aksine çoğalır. Bu saldırılar karşısında yetkililer sessiz kalamaz, sessiz kalmamalıdırlar.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com

Gündem Haberleri