Temmuz 2022 İŞKUR Güncel İşçi Alım İlanları! İnşaat Ustası, Boyacı, Şantiye Şefi, Beden İşçisi

İŞKUR temmuz ayında da işçi alım ilanlarını güncellemeye devam ediyor. 8 Temmuz 2022 itibariyle farklı sektörlerde 98 bin 988 işçi aranıyor. Bunlar arasında inşaat işçisi, boyacı, ustabaşı, şantiye şefi gibi kadrolar da yer alıyor. Temmuz 2022 İŞKUR güncel işçi alım ilanları haberimizde.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) iş arayanlar ile işçi arayanlar arasında köprü görevi görmeye devam ediyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan işçi alım ilanlarına temmuz ayı itibariyle yenileri eklendi. Yayımlanan ilanlar arasında inşaat firmalarının inşaat işçisi, ustabaşı, şantiye şefi, beden işçisi alım ilanları da yer alıyor. İlanlara başvuru yapacak adaylardan en az okur yazar olmaları istenmekle beraber alım yapacak firmaya göre şartlar farklılık gösterebiliyor.

8 Temmuz 2022 tarihi itibariyle İŞKUR'da 98 bin 988 açık iş ilanı bulunuyor. Yayımlanan ilanlar Türkiye geneli 81 şehirde, farklı kadrolarda yer alıyor. Bazı ilanlarda ikametgah şartı aranırken bazı firmaların böyle bir şartı bulunmuyor. İlanlara başvuru için eğitim şartları farklı olmakla birlikte en az okur yazar olmak gerekiyor. Yayımlanan ilanlar arasından en fazla açık işçi kadrosunda bulunuyor. Bunların arasında özellikle emlak ve inşaat sektörü yer alıyor.

İŞKUR TEMMUZ 2022 EMLAK İŞ İLANLARI

İŞKUR emlak ve inşaat sektöründe işçi alımları Ahşap Ev İmalat İşçisi, Ahşap Kapı İmalatçısı, Beden İşçisi (Genel), Beden İşçisi (İnşaat), Bina Bakımcısı, Amele - demiryolu inşaatı ve bakımı, Diğer İnşaat Boyacıları, Diğer İnşaat Mühendisleri, Diğer İnşaat Teknisyenleri, İnşaat Ustası, İnşaat Boyacısı/Boyacı, İnşaat Direktörü, İnşaat Elemanları Kalıpçısı (Elle), İnşaat İşçisi, İnşaat Kalfası (Genel), İnşaat Mühendisi, Mozaik İmal İşçisi (İnşaat), Nezaretçi ve Ustabaşı/Formen (İnşaat İşleri), Şantiye Şefi-İnşaat pozisyonlarında yapılıyor.

İŞKUR İŞÇİ İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Emlak ve inşaat işçi alım ilanlarına İŞKUR başvuruları resmi site üzerinden online olarak yapılabildiği gibi ALO 170 hattı üzerinden ya da İŞKUR müdürlüklerinden de yapılabiliyor. Burada önemli olan ilanda istenilen şartları taşımak. 

Gündem Haberleri