Teşkilat Dizisi TRT1 Nerede Çekiliyor? Başrol Oyuncuları, Konusu

TRT1 televizyonunda başlayan Teşkilat dizisi ilk bölümüyle geniş yankı uyandırdı. İçerdiği konu ve geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Teşkilat dizi ilk bölümünde izleyicileri ekrana kilitledi.

TRT1 televizyonunda başlayan Teşkilat dizisi ilk bölümüyle geniş yankı uyandırdı. İçerdiği konu ve geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Teşkilat dizi ilk bölümünde izleyicileri ekrana kilitledi. Dizinin bu zamana kadar fazla işlenmemiş konusu büyük beğeni alırken izleyiciler dizi ile ilgili detayları araştırmaya başladılar.

TEŞKİLAT NEREDE ÇEKİLİYOR?

TRT1'de yayımlayan Teşkilat dizisine dair ilk merak edilen soruların başında dizinin nerede çekildiği geliyor. Birçok izleyici dizinin nerede çekildiği araştırıyor. Teşkilat dizisinin esas çekim alanı başkent Ankara. Ancak yurtiçi ve yurtdışı çok sayıda gizli operasyonlara dair sahnelerin yer alması beklenen dizinin önümüzdeki günlerde çok sayıda şehirde çekilmesi bekleniyor.

TEŞKİLAT DİZİSİ BAŞROL OYUNCULARI KİMLER?

Teşkilat dizisine dair en merak edilen bir diğer soru ise oyuncu kadrosu. İlk bölümde çok sayıda ismin yer aldığı dizide bundan sonraki bölümlerde yeni isimlerin diziye dahil olup olmayacağı merak ediliyor. Dizinin şuan ki başrol oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin.



TEŞKİLAT DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Teşkilat dizisi genel olarak Türkiye Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından gerçekleştirilen operasyonları konu alıyor. Türkiye adına hayati önem taşıyan operasyonlarda gösterilen başarılar ekrana yansıtılıyor. Dizinin ilk bölümlerinde ise

Türkiye'nin son dönemlerde adından sıkça söz ettiren İHA ve SİHA projelerine yönelik saldırı ele alındı. Saldırıda ülkenin güvenliğini sağlayan mühendisler öldürülür ve merkezde bulunan önemli bilgiler çalınır. Saldırıyı düzenleyen karanlık yapıyla daha etkin mücadele için bir tim kurulmasına karar verilir.



Kurulan tim bir.ok gizli operasyona imza atacak ve çalınan bilgilerle kurulacak hain tuzakları önleyecek. Oluşturulan timde yer alan her bir kişi alanında uzman kişilerden oluşmakta ve resmi olarak hayatta olmamaları. En yakınları dahil bu timde bulunanların hayatta olduklarını bilmeyecekler. Gizli yürütülecek operasyonlar her hafta ekranlara getirilecek.

TEŞKİLAT DİZİSİ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

MİT operasyonlarını ele alan ve oyuncu kadrosu ile göz dolduran Teşkilat dizisi her hafta Pazar akşamları saat 20.00'de TRT1 ekranlarında olacak.

Gündem Haberleri