THY'nin Uçuş Noktaları Arasına İstanbul Yeni Havalimanı Da Eklendi

Türk Hava Yolları uçuş noktaları arasına İstanbul Yeni Havalimanı'nı da ekledi. İstanbul Yeni Havalimanı için online bilet satışı yapılmaya başlandı.

Türk Hava Yolları uçuş noktaları arasına İstanbul Yeni Havalimanı'nı da ekledi. İstanbul Yeni Havalimanı için online bilet satışı yapılmaya başlandı.

29 Ekim 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilk etabı açılacak olan 3. İstanbul Havalimanı için THY online bilet satışı yapmaya başladı.



Fazlar halinde açılacak olan ve tam kapasite ile çalışmaya başladığında dünyanın en büyük havalimanı unvanını ele geçirecek olan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından törenle uçuşlara açılacak.



Yeni İstanbul Havalimanı Adı Belli Oldu Mu?



Hayır, ne yazık ki hala yeni havalimanı ismi için bir açıklama yapılmadı. THY bilet satışı için ise ISL kodunu kullanırken havalimanı ismi bilgisi yer almıyor. İstanbul Yeni Havalimanı ilk uçuş seferi ise İstanbul'dan Ankara'ya düzenlenecek.



1 Kasım 2018 Perşembe günü İstanbul'dan Ankaraya yapılacak saat 11.10 uçuşu İstanbul 3. Havalimanı ilk uçuş seferi olarak tarihe geçecek. Türk Hava Yolları yeni havalimanı üzerinden 5 sefer gerçekleştirecek. Bu seferler iç hatlarda Ankara, İzmir ve Antalya olmak üzere karşılıklı birer uçuş olarak düzenlenecek.



Yurt dışına ilk uçuş ise yani dış hatlarda ilk uçuş ise Azerbaycan ve yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne düzenlenecek. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ise daha önce yapmış olduğu açıklamasında ilk 7 günde İstanbul Yeni Havalimanı merkezli Ankara, Antalya, İzmir ve KTTC Ercan Havalimanı seferler ile 7 günde 6 bin 957 kişi taşıyacaklarını söylemişti.



Emlak365.com


Gündem Haberleri