Tolgahan Sayışman Müteahhit Oldu! 40 Dairelik Rezidans ve Villa Projesi Geliyor

Ekranların en çok kazanan oyuncuları arasında yer alan Tolgahan Sayışman kariyerine yeni yatırımlarla devam ediyor.

Ekranların en çok kazanan oyuncuları arasında yer alan Tolgahan Sayışman kariyerine yeni yatırımlarla devam ediyor. Survivor yarışmasına da katılan Almeda Abazi ile mutlu bir evliliği olan Tolgahan Sayışman dev bir yatırım ile inşaat sektörüne giriş yaptı.

Yakışıklılığı ile kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Tolgahan Sayışman ekranlardan kazandığı parayı yeni yatırımlar ile değerlendirmeye devam ediyor. Bunlardan biri de yeni yapacağı lüks rezidans ve villa projesi oldu.



TOLGAHAN SAYIŞMAN İNŞAAT SEKTÖRÜNE GİRİŞ YAPTI!



Reyting rekorları kıran çok sayıda dizide başrol oynayan ve reklam çalışmaları ile kazancına kazanç katan Tolgahan Sayışman ekranlardan kazandığı paraları yeni yatırımlarla değerlendirmeye devam ediyor. Sayışman geride bıraktığımız günlerde aile üyeleri ile bir akşam yemeğinde buluşmuş, eşi Almeda Abazi ile kutlama yemeği verdiklerini söylemişti.



İlk olarak o akşam iki yeni yatırım kararı aldığını söyleyen Tolgahan Sayışman bu kararını hayata geçirdi. Arkadaşları ile Arnavutköy'de yer alan ünlü bir balık restoranının çıkışında görüntülenen yakışıklı oyuncu gelen sorular üzerine inşaat yatırımı hakkında bilgi verdi. Magazin muhabirlerinin inşaat projesini sorması üzerine açıklama yapan Tolgahan Sayışman “Tekstil işine girdim ve lise arkadaşıma ortak oldum. Bayrampaşa’da fabrikamız var. ‘Bark’ adındaki markamızla online satışlara başladık. İnşaat sektöründe de çok sevdiğim bir müteahhit arkadaşıma ortak oldum. Göktürk’te iki projeye başladık. 40 dairelik bir rezidans ve 14 villadan oluşan bir site. İlk kepçeyi vurduk" diyerek iki projesini de hayata geçirdiğini söyledi.



Tolgahan Sayışman yapmış olduğu açıklamasında Göktürk'te yer alan projesinde 40 daireden oluşan bir rezidans ve 14 villadan oluşan site inşa edeceklerini söyleyerek projeye ilk kepçeyi attıklarını dile getirdi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri