Tolgahan Sayışman ve Eşi Eski Survivor Almeda Abazi 8 Milyon Liralık Havuzlu Evleri İle Dikkat Çekti!

Şampiyon dizisi ile gündemde olan Tolgahan Sayışman eşi Almeda Abazi ve oğlu Efehan ile Boğaz manzaralı süper lüks evlerinden yeni görüntüler yayımladı.

Şampiyon dizisi ile gündemde olan Tolgahan Sayışman eşi Almeda Abazi ve oğlu Efehan ile Boğaz manzaralı süper lüks evlerinden yeni görüntüler yayımladı. Rol aldığı diziden bölüm başına 100 bin lira kazanan Tolgahan Sayışman'ın boğaz manzaralı süper lüks havuzlu villası kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. Detaylar haberimizde...

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ve model eşi eski Survivor yarışmacısı Almeda Abazi muhteşem evleri ile sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.



BOĞAZ MANZARALI SÜPER LÜKS VİLLALARI BÜYÜK YANKI UYANDIRDI!



Tolgahan Sayışman ve Almada Abazi sahip oldukları geniş hayran kitlesi ile milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.



Şu anda Savaşçı isimli dizi ile gündemdeki yerini koruyan Tolgahan Sayışman ile minik bebeklerine bakmak için dizi projelerine ara veren Almeda Abazi özel bir televizyon programının canlı yayınına evlerinden katıldı.



İnternet üzerinden yapılan canlı yayına katılan çift program sonrasında evlerinin güzelliği ile sosyal medyada kısa sürede paylaşım rekoru kırdı.





ALMEDA ABAZİ VE TOLGAHAN SAYIŞMAN NEREDE OTURUYOR, EVLERİ NEREDE?



Ünlü çiftin beğeni yağmuruna tutulan süper lüks villası Beykoz'da yer alıyor.



Hatırlanacağı üzere çift bebek sahibi olacaklarını öğrendikten sonra çocukları için bahçeli bir ev aramaya başlamış ve Beykoz'da geniş bahçeli boğaz manzaralı süper lüks bir villayı 8 milyon lira ödeme yaparak satın almıştı.



Çiftin satın aldığı villa süper lüks villa geniş bahçesi ve bahçesinde yer alan geniş özel havuzu ile dikkat çekiyor.





Emlak365.com


Gündem Haberleri