Trendyol Mega Eylül indirimleri başladı! Saat kaçta başlıyor, indirimi ne zaman bitiyor, kuponları nasıl alınır?

Trendyol mega indirimi için düzenlenen Eylül 2022 kampanyası başladı. Mega Eylül indirimleri ne zaman bitiyor, saat kaçta başlıyor, hangi ürünler indirime girdi?

Türkiye'nin en büyük online alışveriş siteleri arasında yer alan Trendyol mega Eylül indirimleri kampanyasını başlattı. Yükselen enflasyon oranları nedeniyle yükselen fiyatlara indirim arası veren Trendyol pek çok üründe indirime gitti. Yiyecekten giyime, beyaz eşyadan mobilyaya, bilgisayardan cep telefonuna kadar pek çok üründe süper fiyat uygulaması başladı. 

Her sene düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Mega Eylül indirimleri bu senede hızlı başladı. Resmen başlayan kampanyada dünyaca ünlü dev markaların yanı sıra yerli markalarda büyük indirimlere gitti. Eylül kampanyası ile fiyatı düşen ürünler ve indirim fırsatları neler?

TRENDYOL MEGA EYLÜL İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, HANGİ TARİHTE BİTİYOR?

Trendyol indirimleri bugün yani 5 Eylül 2022 tarihi itibari ile başladı. Trendyol tarafından yapılan açıklamada kampanyanın sona ereceği tarih ise 9 Eylül olarak ilan edildi. 6 - 9 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılan indirimlerde pek çok markanın binlerce ürünü indirimli olarak satışa sunuldu. 

Flaş indirimler paketinde pek çok üründe indirim yapılırken özellikle de giyim ve ayakkabı sektöründe yer alan ürünler yapılan fiyat indirimleri ile dikkat çekti. 3 saatte 1 flaş indirimler ile pek çok üründe yüzde 30-40-50 ve 60'a varan indirimler yapıldı. 

TRENDYOL MEGA EYLÜL KUPONLARI NASIL ALINIR?

Mega Eylül indirimleri için beklenen indirim kuponları Trendyol uygulaması üzerinden satın alınabiliyor. Uygulamaya girdikten sonra indirim linklerini tıklayarak kuponları toplayabilir ve harcamalarınızda sepette kullanabilirsiniz. 

Gündem Haberleri