TRT 1'in Çok Beğenilen Dizisi Teşkilat Nerede Çekiliyor!

TRT 1'de Pazar akşamları yayınlanacak yeni bir dizi Teşkilat başladı. Birinci bölümü ile çok beğenilen dizi ilk günden reyting sıralamasında çok büyük bir başarı kazandı.

TRT 1'de Pazar akşamları yayınlanacak yeni bir dizi Teşkilat başladı. Birinci bölümü ile çok beğenilen dizi ilk günden reyting sıralamasında çok büyük bir başarı kazandı. Bunun yanında dizi aynı gün sosyal medyada da çok konuşuldu.

Kısa sürede Twitter'da gündem olan Teşkilat dizisi hakkında sinema filmi tadında yorumları yapıldı. İlk bölümüyle beğeni toplayan diziye dair en merak edilen noktalardan birisi de nerede çekildiği. İşte Teşkilat dizisine dair detaylar.

TEŞKİLAT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

TRT1 televizyonunun ilk günden reyting rekorları kıran dizisi Teşkilat hakkında en çok yapılan araştırmalardan birisi dizinin nerede çekildiği. Dizinin ana çekim alanı Ankara. Dizinin ilk bölümünde başkente çok sayıda bilinen alanda mekanlar gösterildi. Bunun yanında dizi önümüzdeki günlerde ekranlara gelecek bölümlerinde daha farklı illerde, bölgelerde çekilecek. Dizinin merkez çekim alanı ise Ankara olacak.

DİZİNİN BAŞROL OYUNCULARI

Milli İstihbarat Teşkilatı personellerince yerine getirilen görevler, yürütülen olağanüstü operasyonlar ve deneyimlerin sahnelendiği dizide çok sayıda ünlü isim yer alıyor. Dizinin başrollerinde olan isimler ise Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın yer alıyor.

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Teşkilat dizisi Milli İstihbarat Teşkilatının yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği operasyonlara dair olay örgüleri konu ediliyor. Dizinin ilk bölümlerinde ise Türkiye’ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, İHA ve SiHA programını hedef alır. Bu yapının faaliyetlerinin önüne geçilmesi, yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyon yürütülmesi için MİT çatısı altında yeni bir tim kurulur.

Gündem Haberleri