TRT 1'in Kararı İle Fenomen Dizi Tövbeler Olsun Erken Final Yapacak!

Pazar akşamları TRT 1 ekranlarında yayına gelen ve izleyenlere keyifli anlar yaşayan Tövbeler Olsun dizisinin yayından kaldırılacağı açıklandı.

Pazar akşamları TRT 1 ekranlarında yayına gelen ve izleyenlere keyifli anlar yaşayan Tövbeler Olsun dizisinin yayından kaldırılacağı açıklandı. Dizi, sezon sonunu göremeden erken bir final ile izleyicilerine veda edecek.

Dizinin Konusu ve Final Kararı

TRT 1’in son kararı duyanları üzdü. Pazar akşamları izlenen Tövbeler Olsun, seyirciyi güldürmeye devam ederken, dizinin 32. bölümü ile final yapması yönünde bir karar alındı. Başarılı ama pinti bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding’in patronu Namzet Horanta’nın hayatını ve yaşadığı değişimleri konu alan dizi, izleyenleri oldukça güldürüyordu.

Namzet Horanta karakterinin pintilikten cömertliğe giden büyük değişimini anlatan ve bu değişimden karısı, çocuklarının nasıl etkilendiğini ele alan dizi, TRT 1 tarafından yayından kaldırılıyor. Başrollerinde Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu, Erken Can gibi usta oyuncuların yer aldığı dizide Sercan Badur, Naz Çağla Irmak gibi genç ve başarılı oyuncular da yer alıyordu.

Dizinin finalinin ise ne zaman yapılacağı TRT 1 tarafından açıklandı. Dizi 7 bölüm sonra yani 7 hafta sonunda 32. bölümde finali yaparak ekranlardan ayrılacak. Özellikle komedi izlemekten hoşlanan ve her Pazar TRT 1 ekranlarının başına geçen izleyici kitlesi ise bu karar üzüldü.

Dizinin Pazar Yayınlanmama Sebebi

Her Pazar yayınlanan dizinin geçen Pazar günü ekranlara gelmemesi ise seyirci kitlesinde büyük merak uyandırmıştı. Seyirciler dizinin direk olarak yayından kaldırıldığını düşündüler. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda artık dizinin seyredilemeyeceği ifade edildi. Bunun üzerine ise TRT 1 açıklama yaparak, dizinin final yapacağını duyurdu.

TRT’den gelen açıklama kapsamında dizinin bir anda kaldırılmayacağı, komedi dizisi olan Tövbeler Olsun Irak’ın Gara bölgesinde yaşanan terör saldırısı sebebiyle şehit olan vatandaşlara saygı çerçevesinde yayınlanmadığı açıklandı. Dizinin Twitter hesabında ise bir açıklama gerçekleştirildi.

Dizi ekibi, ‘’ Irak’ın Gara bölgesinde yaşanan terör olayı nedeniyle bu akşam yeni bölümümüz ile karşınızda olmayacağız. Şehirlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz.’’ ifadeleri ile paylaşım yaptılar. Bunun ardından ise dizinin 32. bölümü ile 7 bölüm ardından final yapacağı belirtildi.

Gündem Haberleri