TRT1'in Reyting Rekortmeni Dizisi Masumlar Apartmanı Nerede Çekiliyor

TRT1'in en çok ses getiren dizilerinin başında yer alan Masumlar Apartmanı büyük ilgi ile takip ediliyor. Peki Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor? Haberimizde,

TRT1'in en çok ses getiren dizilerinin başında yer alan Masumlar Apartmanı büyük ilgi ile takip ediliyor. Peki Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor? Haberimizde,

Emlak365.com - Yeni dönemin en başarılı dizisi arasında yer alan ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Masumlar Apartmanı her hafta ilgiyle izleniyor. Türkiye geneli geniş bir kitleye hitap eden Masumlar Apartmanı her hafta Salı akşamları ekrana geliyor. TRT1'in en dikkat çeken yapımlarından olan Masumlar Apartmanı aldığı reyting sonuçları ile de dikkat çekiyor.

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Her bölümü ayrı bir heyecanla izlenen Masumlar Apartmanı, İstanbul'da çekiliyor. Dizinin çekimlerinin önemli bir kısmı, İstanbul'un otantik ilçelerinden olan Balat ve Beyoğlu'nda yapılıyor. Dizinin çekildiği apartman ise Beyoğlu'nda Asmalı Mescit Mahallesi'ndeki Jurnal Sokak'ta yer alıyor. Masumlar Apartmanı sahnelerinin büyük bir bölümünün geçtiği apartman ise daha önce Haluk Bilginer'in oynadığı Şahsiyet dizisinde de kullanılmıştı.

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi oyuncu kadrosu ile büyük ilgi çekiyor. Dizinin başrolünde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah gibi son dönemlerin en popüler oyuncuları yer alıyor. Dizide ayrıca genç oyuncular ile birlikte yılların usta isimleri de yan rollerde bulunuyorlar.

Gündem Haberleri