TSK'dan Son Dakika Açıklaması: Ağrı Doğubeyazıt'ta 2 Askerimiz Şehit Düştü!

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan son dakika açıklaması ile ne yazık ki yüreklere bir kere daha şehit ateşi düştü.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan son dakika açıklaması ile ne yazık ki yüreklere bir kere daha şehit ateşi düştü. Ağrı'nın Doğu Beyazıt ilçesinde PKK'lı teröristlerle meydana gelen çatışmada 2 kahraman uzman çavuşumuz açılan ilk ateş esnasında şehit düştü.

Türkiye'nin yüreğine bir kere daha şehit ateşi düştü. Ağrı'ya bağlı olan Doğubeyazıt ilçesinde kahraman güvenli güçlerimiz ile PKK'lı teröristler arasında çatışma yaşandı.



Yaşanan çatışmada ne yazık ki 2 uzman çavuşumuz teröristler tarafından açılan ateş sonucunda şehit düştü.



2 ASKERİMİZ ŞEHİT DÜŞTÜ!



Gelen son dakika haberi ile güvenlik güçlerinden yapılan son dakika açıklaması ile Türkiye İran sınırında çatışma yaşandığı, PKK'lı teröristler ile Türk askerleri arasında çıkan çatışmada 2 uzman çavuşun açılan ateş ile yaralandığı dile getirildi.



Silah arkadaşları tarafından yaralı halde Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırılan kahraman askerlerimiz burada doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.



Erzurum Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen askerlerimizin naaşları burada düzenlenecek olan törenin ardından şehit cenazesi düzenlenmesi amacı ile memleketlerine uğurlanacak.



Hatırlanacağı üzere dünde Ağrı'dan bir şehit haberi gelmiş ve Yıldırım-3 Operasyonu kapsamında tespit edilen bir mağarada yaşam malzemeleri imha edilirken şarapnel parçasının isabet ettiği Jandarma Uzman Çavuş Çetin Ak burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştü.



Emlak365.com


Gündem Haberleri