Turgo Shared çöktü mü, neden açılmıyor, ne zaman açılacak?

Binlerce üyesi bulunan Turgo Shared sitesine erişim problemi yaşanıyor. Birçok kişi Turgo Shared çöktü mü, neden açılmıyor araştırıyor. İşte son gelişmeler.

Son saatlerde sosyal medyada Turgo Shared çöktü mü, neden açılmıyor yönünde araştırmalar yapılıyor. Saadet zinciri şeklinde üyelik sistemiyle günlük olarak para kazandıran Turgo Shared adlı site, 23 Temmuz saat 18.00’den bu yana erişim sorunu yaşıyor. Bu saate kadar ara ara kısmen erişime açılan site, daha sonra ekranda sadece pause yazan bir ikon ile erişimi kapattı.

Siteye üye olan binlerce kişi ise Turgo Shared çöktü mü, neden açılmıyor, ne zaman açılacak gibi araştırmalar yapıyor.

Turgo Shared çöktü mü, neden açılmıyor?

Bisiklet, scooter gibi araçları 360 gün süreyle kullanıcılara kirayan ve karşılığında günlük para çekme imkanı sunan Turgo Shared, akşam saatlerinden bu yana açılmıyor. Şirketten yapılan açıklamada, Turgo Shared’in saldırı aldığı ve bu nedenle siteye girişlerde sorun yaşandığı belirtildi.

Açıklama sonrasında site birkaç kez açılıp daha sonra yeniden kapandı. Son açıklama ile de sitenin saat 04.00’te açılacağı belirtildi ancak site yoğunluk nedeniyle saat 05.00’te açıldı.

Trugo Shared sitesine Türkiye’den hala erişim sorunu yaşanıyor. Sitede ‘pause’ yazısı ve ikonu görünmeye devam ediyor ve kullanıcılar siteye erişemiyor.

Şirketten yapılan açıklamada sitenin saat 05.00 itibariyle açılacağı belirtilmişti ancak site hala erişime açılmadı. Turgo Shared ile ilgili sitenin son durumunu ve erişime açılıp açılmadığını haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Site ile ilgili gelişmeler yaşandığında haberimizi güncelleyeceğiz.  

Gündem Haberleri