Türk Hava Yollarının Sağlık Çalışanları İçin Hazırladığı İndirim Kampanyası Dünya Basınında Geniş Yankı Uyandırdı!

Türk Hava Yolları uçuşlarda sağlık çalışanlarına yüzde 40 oranında indirim açıklamasının yapmasının ardından indirim kapsamını genişleterek İngiliz basınında da geniş yer edinmeyi başardı.

Türk Hava Yolları uçuşlarda sağlık çalışanlarına yüzde 40 oranında indirim açıklamasının yapmasının ardından indirim kapsamını genişleterek İngiliz basınında da geniş yer edinmeyi başardı.

Koronavirüs salgını tehlikesi henüz son bulmamasına rağmen son günlerde normalleşme adımlarının atılması pek çok kişiye derin bir nefes aldırdı. Bu süreçte sağlık çalışanlarının göstermiş oldukları özverili çalışma pek çok kişinin dilinde. Türk Hava Yolları da Türkiye’de havacılık devi olarak anılırken yeniden uçuşlara başladı. Bunun ardından yaptıkları ilk kampanya ile birlikte sağlık çalışanlarını unutmadıklarını bir kez daha göstermiş oldu.



Türk Hava Yollar yapmış olduğu açıklamanın ardından sağlık çalışanlarına bilet alımı sırasında yüzde 40 oranında indirim gerçekleştireceğini açıkladı. Bu süreçte kampanya sınırlarını genişlettiğini duyurarak bu kampanyaya İngiltere’de bulunan sağlık çalışanlarının da dahil edildiği belirlendi.



Salgınla mücadelede çalışmaları ile tüm dikkatleri üzerine çeken Ulusal Sağlık Servisi çalışanları tarafından da THY biletlerinde yüzde 40 oranında indirimin kullanılabileceği ifade edildi.



İngiliz Medyasında Geniş Yankı Uyandırdı!



İngiliz medyası tarafından hazırlanan bir haber sonrasında salgının tüm dünyayı etkisi altına alan ve en çok etkilenen ülkelerden birisi olan İngiltere’de bulunan sağlık çalışanlarının da alacakları biletlere indirim getirdiğini açıkladı. Bu durumda havacılık devinin yurt dışında da yolculardan tam not aldığı ve basında övgüyle bahsedildiği belirlendi. indirim haberinin verilmesinin ardından kampanyanın 18 Temmuz tarihine kadar alınan ileri tarihli biletler için geçerli olacağı belirtildi. Biletler ise 2021 yılının Mayıs ayına kadar kullanılabilecek.


Gündem Haberleri