Türk Tabipler Birliği İl İl Koranavirüs Vaka Sayıları Raporunu Yayımladı! Hangi İllerde Corana Virüsü Var?

Türk Tabipler Birliği TTB il il korana virüs tanısı konulan hasta sayıları ile ilgili açıklama yaptı.

Türk Tabipler Birliği TTB il il korana virüs tanısı konulan hasta sayıları ile ilgili açıklama yaptı. Sağlık Bakanlığı tarafından söz konusu rakamlar vatandaşların panik olma ihtimali bulunduğu için açıklanmamıştı. Türkiye Tabipler Birliği tarafından yapılan açıklama bu nedenle gündeme adeta bomba gibi düştü. İşte çok konuşulacak o liste...

Türkiye Tabipler Birliği koranavirüs nedeni ile sosyal medya hesapları üzerinden çok tartışılacak bir açıklamaya imza attı.



Sağlık Bakanlığı tarafından şu ana kadar koranavirüs tanısı konulan iller hakkında halkı paniğe sevk etmemek adına bilgi paylaşımında bulunulmuyordu. TTB ise bugün çok sayıda ili tanı konulan hasta sayısı ile beraber açıkladı.



İSTANBUL TABİB ODASI: İSTANBUL'DA CORANA VİRÜSÜ TANISI KONULAN HASTA SAYISI 2 BİNİN ÜZERİNDE!



Türkiye Tabipler Birliği hastanelerde malzeme eksikliği yaşandığını belirterek asıl sorunun organizasyon eksikliği olduğunu iddia etti.



30 Mart 2020 tarihi itibari ile İstanbul'da kamu hastanelerinde Covid 19 testi pozitif çıkan ya da olası olarak kabul edilen kişi sayısının 2 binin üzerinde olduğu iddia edildi.



İstanbul'da bulunan sağlık çalışanları için açıklanan rakamlar ile ise hekim, hemşire ve sağlık çalışanı olmak üzere 100 kişinin koranavirüs hastalığına yakalandığı açıklandı.



İZMİR TABİB ODASI: İZMİR'DE CORANA VİRÜSÜ TANISI KONULAN HASTA SAYISI 700 CİVARI



Türkiye'nin en büyük şehirlerinden biri olan İzmir'de ise koranvirüs tanısı konulan hasta sayısının 700 üzerinde olduğuğ iddia edildi.



İzmir'de yer alan 9 Aile Sağlığı Merkezinde ise Covid 19 riski bulunan hasta nedeni ile karantina kararı alınarak kapatıldığı ve buralarda temasta bulunan kişilerin de karantina alındığı yine aynı raporda açıklanan iddialar arasında yer aldı.



TÜRKİYE TABİPLER BİRLİĞİ TARAFINDAN İDDİA EDİLEN İL İL KORANAVİRÜS TANISI KONULAN KİŞİ SAYISI



İstanbul'da 2 binin üzerinde koranavirüs hastası bulunuyor.



İstanbul'da 100'ün üzerinde sağlık çalışanına hastalık bulaştı.



İzmir'de koranavirüs hasta sayısı 700'ü aştı.



Şanlıurfa'da 70 koranavirüs tanısı konulan hasta bulunuyor.



Adana'da 550 koranavirüs hastası bulunuyor.



Diyarbakır'da koranavirüs tanısı konulan kişi sayısı aynı raporda 150 olarak yer alıyor.



Kayseri'de 50 pozitif hasta 250 ise şüpheli vaka bulunuyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri