Turkcell 20 GB Bedava İnternet Kampanyası İle İnternetsiz Kimse Kalmayacak

Türkiye'de GSM operatörleri tarafından abonelere bedava internet hediye edilmesine devam ediliyor. Çeşitli kampanyalarla bu sağlanırken bugüne kadar yapılmış en dikkat çekici kampanya Turkcell'den geldi. Turkcell tarafından kullanıcılara 20 GB bedava internet veriliyor. Turkcell 20 GB bedava internet nasıl alınır?

Türkiye'de vatandaşların internet kullanma süreleri dünyanın diğer ülkeleri arasında zirveye çıktı. Yoğun şekilde internet kullanılan ülkemizde zaman zaman vatandaşlar internet kotaları sınırına takılıyorlar. Bunun için de devreye bedava internet imklanları giriyor. Bundan dolayı bedava internet kampanyaları büyük rağbet görüyor.

BEDAVA İNTERNET KAMPANYALARI

İnternet bağlantı hizmetlerinde sorun yaşamak istemeyen vatandaşlara özellikle GSM operatörleri tarafından bedava internet dağıtılıyor. GSM operatörleri bedava internet yoluyla müşteri sayılarını arttırmayı amaçlıyorlar. Bundan dolayı da oldukça cömert davranıp yüksek miktarlı dedava internet imkanını abonelerine sunuyorlar. Türk Telekom, Vodafene ve Turkcell tarafından müşterilere bedava internet hediye edilmesine hız kesmeden devam ediliyor.

TURKCELL 20 GB BEDAVA İNTERNET VERİYOR

Bedava internet kampanyaları arasında bombayı Turkcell patlattı. Turkcell'in açıkladığı son kampanyaya göre müşterilere 20 GB bedava internet hediye edilecek. Bu imkanı kullanan müşteriler internete bağlanmak için herhangi bir ücret ödemeyecekler. 20 GB bedava internet kampanyası için araştırmalar devam ediyor. Kimler 20 GB bedava internet alabilecekler?

Turkcell tarafından online özel kampanyalar açıklandı. Buna göre Turkcell abonesi olan ve Süper Fırsat 10 tarifesine giren abonelere ilk aya özel olarak 20 GB bedava internet hediye edilecek. Ayrıca bu paketin 59 TL olan fiyatında da 3 ay indirim uygulanarak 49 TL'den fatura kesimi yapılacak.

Turkcel'in online özel diğer kampanyası ise Platinum 25 oldu. Turkcell abonesi olarak bu pakete girenler de 20 GB bedava internet fırsatından yararlanabilecekler. İlk aya özel olarak hediye edilecek bedava interter imkanından tarifeye giriş yapan tüm aboneler yararlanabilecekler.

Turkcell online özel kampanyasına göre Süper Fırsat 8 tarifesinde müşterilere 10 GB bedava internet verilecek. İlk ay kullanılacak bu bedava internet imkanından yararlanmak için tek şart ise Turkcell abonesi olmak ve bu tarifeye geçmek olacak.

Gündem Haberleri