Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Ücretsiz Hediye İnternet Veriyor! Ramazana Özel Bedava İnternet Kampanyaları 2021

Ramazan ayında internet tüketimi soğaka çıkma yasağı uygulamaları sonrasında büyük oranda artış gösterirken internet paketi yetmeyen ve kota sorunu yaşayan kişiler cep telefonu operaktörlerinin bedava internet kampanyaları için arayışa başladı. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone tarafından başlatılan Ramazan özel bedava internet kampanyaları 2021 ile cep telefonu kullanıcılarına büyük fırsatlar sunuldu. Bedava internet nasıl kazanılır, bedava internet veren uygulamalar hangileri, cepten bedava

Cep telefonu operatörlerinin bedava internet kampanyaları yakından takip edilirken Ramazan ayında uygulanan sokağa çıkma yasağı kısıtlaması kararları ile vatandaşın internet tüketimi de arttı. İnternet paketi yetmeyen kişiler cepten bedava internet kazanmanın yolları için araştırma yaparken Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Ramazana özel bedava internet kampanyalarını duyurdu. İşte o fırsatlar!

RAMAZANA ÖZEL BEDAVA İNTERNET TURKCELL 2021! TURKCELL HEDİYE İNTERNET NASIL KAZANILIR?

Türkiye'nin ilk cep telefonu operatörü olan Turkcell bedava internet kampanyalarına hız verirken Paycell hazır limit yüklemelerine 5 GB bedava internet, Salla Kazan uygulaması ile bedava internet kampanyası, Genç Turkcell abonelerine özel bastı kaptı kampanyası, BTK Akademi paketi ile aylık 6 GB hediye internet ve EBA 3 GB bedava internet kampanyası da sürüyor.

Otomatik ödeme talimatı veren kişiler için de günlük 5 GB bedava internet veriliyor.

VODAFONE RAMAZANA ÖZEL BEDAVA İNTERNET 2021! VODAFONE BEDAVA İNTERNET NASIL KAZANILIR?

Vodafone Ramazan Bereketi kampanyası ile Vodafone kapımda uygulaması ile market alışverişi yapan müşterilerine 10 GB bedava internet kazanma imkanı sunuyor. Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden hediye çarkı üzerinden de bedava internet kazanılmasına olanak sağlanırken tarife değişikliği yapan kişilere 10 GB bedava internet veriliyor.

Davet et kazan kampanyası ile arkadaşını davet eden kişilere 15 GB bedava internet verilirken, Trendyol alışveriş yapan Vodafonlululara 15 GB hediye internet, haftalık 1 GB hediye internet ve hızla kazan bilgi yarışmasına katılanlara da anında 1 GB bedava internet kampanyaları bulunuyor.

RAMAZANA ÖZEL HEDİYE İNTERNET TÜRK TELEKOM! BEDAVA İNTERNET KAMPANYALARI NELER?

Bu Ramazana özel bedava internet kampanyası başlatan Türk Telekom Sil Süpür uygulaması üzerinden 10 GB bedava internet kazanma imkanı sunuyor.

BEDAVA İNTERNET UYGULAMALARI HANGİLERİ, NASIL İNDİRİLİR?

Cep telefonu operatörleri bedava internet kazanılmasına olanak sağlayan uygulamaları da müşterilerinin kullanımına sunuyor. Türk Telekom Sil Süpür Uygulaması üzerinden bedava internet verirken Vodafone bedava internet uygulaması ise Yanımda olarak ilan edildi. Vodafone yanımda uygulamasını indiren kişiler burada yer alan hediye çarkı ile bedava internet kazanılmasına olanak sağlıyor.

Turkcell ise Salla Kazan Uygulaması ile günlük, haftalık hatta aylık bedava internet kazanılması fırsatı sunuyor.

Gündem Haberleri