Türkiye geneli her şehir için ilan var! İşi olmayanlar beden işçisi kadrosuna binlerce personel aranıyor

İŞKUR iş ilanları Nisan ayının ikinci haftasında çok sayıda kadroda personel alımı yapılacak. En fazla personel alımı ise 81 ilde açık iş ilanı olan Beden İşçisi kadrosuna gerçekleştirilecek.

Emlak365.com - Beden İşçisi kadrosu için yayımlanan personel alımları ilanları; genellikle temizlik personeli, inşaat işçisi, inşatta çok farklı meslek gruplarında görev yapacak adaylar, yük taşıma, bahçe düzenleme, ofis işlerinde çalışacak, büro işçisi kadrolarında görevlendirmek üzere yayımlanır. İlanların neredeyse tamamına yakını ya okur yazar seviyesinde olmak yada en az ilköğretim mezunu olmak şartıyla yayımlanıyor. Ayrıca bu kadro için 81 il genelinde personel alım duyurusu bulunuyor.

81 İL GENELİNDE PERSONEL ALIM İLANI

İŞKUR üzerinden ilan edilen personel alım ilanlarının genelinde 99 bin kişilik duyuru bulunuyor. Yaklaşık 100 bin kişi için iş ilanı olan İŞKUR'da en fazla personel alım ilanı ise bu ilanların çok büyük bir kısmına denk gelen Beden İşçisi kadrosu için yayımlanmış durumda.

Beden İşçisi Genel alım kadrosu için yaklaşık 20 bin kişilik duyuru bulunurken firmaların özel bildirdikleri sektör ilanları var. Örneğin beden işçisi inşaat, beden işçisi temizlik gibi. Tüm bu duyuruların toplamı yayımlanan onlarca kadroluk ilanın 5'te 1'inin bu pozisyonlarda olacağını bildiriyor.

İşe ihtiyacı olanlar...

Herhangi bir meslek dalında iş arayanlar için beden işçisi kadrosu her daim açık kapılardan birisidir. Bu kadro için firmalar çok sayıda duyuru yayımlarken şartların çok genel olması ve talep edilen işin herkes tarafından yapılabilmesi iş arayanlara anlık iş sağlayabilir.

BAŞVURU İŞLEMLERİ ONLİNE NASIL YAPILIR?

İŞKUR'un anasayfasına bilgisayar yada telefon ile erişim sağlayan vatandaşlar açık işler sekmesini görecekler. Bu sekmeye tıklayacak olan vatandaşlar meslek yazan bölüme beden işçisi yazacaklar. Diğer alanların tamamı boş kalacak. Bu sayede bu kadro için firmaların tüm duyurularına ulaşacaklar. Kendi şehirleri için ilanları bulacak vatandaşlar İŞKUR üyelikleri üzerinden başvurularını yapabilecekler.

Gündem Haberleri