Türkiye Genelinde Elektrik Kesintisi: İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa Nilüfer, Manisa!

Orman yangınları ile mücadele eden Türkiye elektrik kesintisi haberleri ile sarsıldı. 2 Ağustos elektrik kesintisi olan iller, 186 neyin numarası, Bursa Nilüfer elektrik arıza telefonu!

Türkiye genelinde çok sayıda ilde ve ilçede elektrik kesintisi haberleri peş peşe geldi. Orman yangınları ile boğuşan çok sayıda ilde peş peşe elektrik kesintisi açıklamaları yapılırken vatandaşlar yoğun bir şekilde "elektrikler neden kesildi, ne zaman gelecek, elektrik arıza ve şikayet telefonu kaç?" aramaları yapıyor.

ORMAN YANGINLARI 6. GÜNÜNDE TÜM ŞİDDETİ İLE DEVAM EDİYOR!

Ne yazık ki çok sayıda şehirde ekiplerin cansiparene bir şekilde çalışmalarına devam etmelerine rağmen orman yangınları devam ediyor. Havanın aşırı sıcak, nem oranının düşük ve rüzgarın etkili olması nedeni ile yangınlar büyük bir hızla ilerlerken 28 Temmuz tarihi itibari ile başlayan yangınların büyük bir bölümün ise kontrol altına alındığı belirtiliyor.

Orman yangınlarında ne yazık ki ağaçlar yanıp küle dönerken bölgede yaşayan çok sayıda hayvan feci şekilde can vermiş, ateşlerin arasında kalan 8 vatandaşımızda hayatını kaybetmişti. Orman Genel Müdürlüğü tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda 35 ilde meydana gelen 130 orman yangının ekipler tarafından kontrol altına alındığı dile getirildi.

SON DAKİKA ELEKTRİK KESİNTİSİ HABERİ: ELEKTRİKLER NEDEN KESİLDİ, ELEKTRİK VERİLEMEYEN İLLER HANGİLERİ?

Orman yangınları nedeni ile pek çok ilde elektrik kesintisi meydana geldiği belirtiliyor. Yapılan resmi olmayan ilk açıklamalara göre yangınlarda elektrik hatlarının da zarar görmesi nedeni ile kesintiler meydana geldi.

Aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tekirdağ, Kocaeli gibi sanayi şehirlerinin de yer aldığı çok sayıda şehirde bu sabah saatlerinden itibaren elektrik kesintisi yaşanırken elektrik dağıtım şirketleri tarafından konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Vatandaşların sabah saatlerinden bu yana yoğun bir şekilde sitelere girmesi nedeni ile pek çok şirketin internet sitesi çökerken elektrik arıza telefonları da kilitlendi.

186 NEYİN NUMARASI, BURSA ELEKTRİK KESİNTİSİ AÇIKLANDI MI, NİLÜFER ELEKTRİKLER NEDEN YOK, NE ZAMAN GELECEK?

Bursa elektrik kesintisi için vatandaşlar 186 elektrik arıza telefon numarası hattını kullanırken ne yazık ki aramalarına bir yanıt alamıyor. Bursa Nilüfer sanayi bölgesi olduğu için elektrik kesintileri büyük zarar verirken elektriklerin ne zaman geleceği ya da elektrik kesintisinin nedeni hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Gündem Haberleri