Türkiye Sallanıyor! 3 İlden Peş Peşe Son Dakika Deprem Haberleri Geldi

Türkiye adeta beşik gibi sallandı. Peş peşe birbirlerinden uzakta yer alan 3 ilde yaşanan şiddetli depremler halk arasında büyük paniğe neden oldu.

Türkiye adeta beşik gibi sallandı. Peş peşe birbirlerinden uzakta yer alan 3 ilde yaşanan şiddetli depremler halk arasında büyük paniğe neden oldu.

Pek çok şehrin fay hattı üzerinde yer aldığı Türkiye'de deprem hareketliliği yaşanıyor.



Günün İlk Deprem Haberi Ege'den Geldi



Günün ilk deprem haberi Ege Denizinde yaşandı.



Ege Denizi açıklarında sabah 07:40 sularında yaşanan 5.0 şiddetinde büyük deprem yerin 81,30 kilometre altında meydana gelirken yerleşim yerlerinde deprem haberi sonrası endişe yaşandı.



Erzurum'da Deprem Oldu!



Erzurum 4.1 büyüklüğündeki şiddetli deprem ile sarsıldı.



Kandilli Rasathanesi tarafından büyüklüğü 4.1 olarak ölçülen deprem 6.1 derinliğinde meydana geldiği açıklanan deprem sonrasında şehirde büyük panik yaşandı.



Saat 12:57'de meydana gelen deprem sonrsı Kandilli Rasathanesi panik yapılmaması çağrısında bulunurken vatandaşlara sakin olunması yönünde çağrı yapıldı.



Valilik tarafndan yapılan ilk açıklamada yıkılan bir ev olmadığı, can ve mal kaybı yaşanmadığı bilgisi paylaşıldı.



Çanakkale Son Dakika Deprem!



Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre Merkez Üssü Yenice ilçesi olan bir deprem yaşandı.



Saat 14.34'de meydana gelen depremin şiddeti ise 3,8 olarak açıklandı. Vatandaşlar tarafından da hissedilen deprem yerin 10.56 kilometre derinliğinde gerçekleşirken şehirde özellikle de Yencie ilçesine yakın olan yerleşim birimlerinde kısa süreli paniğe neden oldu.



Emlak365.com


Gündem Haberleri