Türkiye Yüzyılı programı ne zaman 28 Ekim Cumhurbaşkanı açıklaması saat kaçta?

Türkiye Yüzyılı vizyon belgesi tanıtım toplantısı için beklenen tarih geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 28 Ekim açıklaması ile 2023 yılı seçimlerine resmi olarak start vermiş olacak. Toplantı bugün Ankara'da gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün açıklanacak olan yeni Türkiye projeleri için geri sayım başladı. AK Parti'nin seçim vaatleri ve projelerine de yer verilmesi beklenen Türkiye Yüzyılı Vizyon Belgeseli Tanıtım Toplantısı büyük merakla beklenirken dev toplantının yapılacağı tarih ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma saati de ilan edildi. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile Türkiye bu sene cumhuriyetin kuruluşunun 99. doğum gününü kutlamaya hazırlanırken 100. yıl programı için beklenen açıklama geldi. Yeni yüzyılı şekillendirecek olan dev projelere ve hedeflere ilişkin olarak hazırlanan manifestonun Türkiye Yüzyılı adı ile duyurulması bekleniyor. 

TÜRKİYE YÜZYILI PROGRAMI NE ZAMAN?

Sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yapacağı özel tanıtım toplantısına arasında Fatih Portakal gibi pek çok muhalif isimde davet edilmişti. Toplantıya Cumhur ittifakını oluşturan MHP ve BBP yanı sıra aynı zamanda CHP, İYİ Parti, DSP, Saadet Partisi, HÜDA-PAR, Demokrat Parti, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Anavatan Partisi genel başkanları da davet edilmişti. 

28 EKİM CUMHURBAŞKANI AÇIKLAMASI SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olan açıklama için gözler bugün Ankara'da olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Yüzyılı programı bugün yani 28 Ekim 2022 Cuma günü Ankara Spor Salonu içerisindeki komplekste gerçekleştirilecek. Tören saat 16:00 itibari ile başlarken törende sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı belirtildi.

Törenin ana amacı din, dil, ırk ve mezhep fark etmeksizin tüm unsurların birleşerek güçlü Türkiye hedefini hayata geçirmek olduğu belirtilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı paylaşım ile "Ülkemizin ve medeniyetimizin kazanımları üzerinde yükselteceğimiz Türkiye Yüzyılı vizyonu ile asırlık hamleler hayata geçecek, hayallerimiz inşallah bir bir gerçek olacak" herkesi toplantıya davet etti. Törene davet edilen isimler büyük yankı uyandırmış, muhalif isimlerin verdikleri yanıtlar sosyal medyada büyük tartışmalara neden olmuştu. 

Gündem Haberleri