Türkiye'de Tatil Yapılabilecek Keşfedilmemiş Kamp Alanları!

Korana virüs salgını vatandaşın tatil tercihlerini zorunlu olarak değiştirmesine neden oldu. Pandemi döneminde yabancı ülkelerden gelen turistlerle aynı ortamda kalmak istemeyen kişiler artık her şey dahil konsepti ile hizmet veren oteller yerine açık havada tatil yapma imkanı sunan kamp alanlarını aramaya başladı. İşte, Türkiye'de pandemiden uzak, doğa ile başbaşa tatil yapabileceğiniz, henüz keşfedilmemiş kamp alanları!

Korana virüs salgını vatandaşın tatil tercihlerini zorunlu olarak değiştirmesine neden oldu. Pandemi döneminde yabancı ülkelerden gelen turistlerle aynı ortamda kalmak istemeyen kişiler artık her şey dahil konsepti ile hizmet veren oteller yerine açık havada tatil yapma imkanı sunan kamp alanlarını aramaya başladı. İşte, Türkiye'de pandemiden uzak, doğa ile başbaşa tatil yapabileceğiniz, henüz keşfedilmemiş kamp alanları!

Tüm dünyada büyük bir paniğe neden olan ve can kayıplarının yanı sıra ekonomik olarak ta büyük zarar veren korana virüs salgını ile dünyada pek çok şey değişti.



Korana virüsün pandemi olarak ilan edilmesi sonrasında durumun ciddiyeti daha da anlaşılırken yaz aylarına rağmen halen normal yaşantıya dönülememesi ve bir türlü kesin tedavinin halen bulunmamış olması insanların yaşam tarzlarını tamamen değiştirmesine neden oldu. Özellikle de tatil cenneti olan Türkiye'de vatandaşların değişen tercihleri dikkat çekti.



5 YILDIZLI OTELLER OUT, KAMP ALANLARI İN!



Eskiden bu dönemlerde otellerde yer bulmak imkansız olarak görülürken korana virüs salgını sonrası yüksek risk endişesi ile oteller boşaldı. Otellerin yarı kapasite ile müşteri kabul etmesi maliyetleri arttırırken vatandaş hem yükselen maliyetler hem de riskler nedeni ile her şey dahil konsepti ile hizmet veren otellerden uzaklaştı.



Oteller yerine insanların tercihleri doğa ile iç içe olabilecekleri açık havalar, ormanlar ve kamp alanları haline geldi. Özellikle de keşfedilmemiş kamp alanları tatilciler tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı.





MUĞLA AKYAKA ORMAN KAMPI İLE EŞSİZ BİR TATİL SİZİ BEKLİYOR!



Türkiye'de orman kampı denildiği anda ilk gelen yerlerden biri olarak öne çıkan Akyaka Orman Kampı ülkemizin en önemli turizm merkezlerine ev sahipliği yapan Muğla'da yer alıyor. Yeşil ile mavinin huzurunu aynı ortamda size sunan kamp alanı denize nazır manzarası ile gündüz başka, gece başka eşsiz bir huzur imkanı sunuyor.



Bir yanınızın orman bir yanınızın eşsiz deniz olduğu kamp alanı hem çadır hem de karavan kampı yapmak isteyenlere hitap ediyor. Fiyatlar ise sezonlara bölünen tarihlere göre belirleniyor.





İZMİR KARAGÖL KAMP ALANI



Yamanlar dağlarının eteğinde kurulu bulunan kamp alanı her mevsim ayrı bir güzellik ile kamp yapmanıza olanak sağlıyor. Yaz mevsiminde yemyeşil olan kamp alanı sonbaharda ise kahverengi ve yeşilin farklı onlarca tonuna ev sahipiği yaparak tam bir renk cümbüşü sunuyor.



Tertemiz orman havası ile ciğerlerinize bayram ettirecek kamp alanı huzurla dinlenerek şehrin tüm kargaşası, telaşı ve iş yükünün getirdiği stresten kurtulmak isteyenlere hitap ediyor. Yıl boyunca açık olan tesisin etrafında kurulu olan gölde balık tutma imkanı da sunuluyor. ,





DENİZİN HEMEN KENARINDA ÇADIR KURMAK İSTEYENLER İÇİN ANTALYA OLYMPOS KAMP ALANI



Türkiye'de kamp alanı denildiğinde akla ilk gelenlerden biri olan Olympos çadır kampı hem tarih, hem doğal güzellikleri hem de deniz keyfi ile tatilcilerin gözdesi arasında yer alıyor. Ormanın deniz ile buluştuğu eşsiz güzelliğe sahip olan kamp alanı tatilcilere unutamayacakları zamanlar geçirmeyi vadediyor.





ÇANAKKALE BOZCAADA KAMP ALANI



Çanakkale'nin eşsiz doğal güzelliği ile dikkat çeken Bozcaada kamp alanı denize olan 200 metrelik mesafe ile aynı zamanda deniz keyfi yaşama imkanı da sunuyor. Mayıs ayında sezonun açıldığı kamp alanında tatilcilere Ekim ayı sonuna kadar hizmet veriliyor. Hem çadır hem de karavan kampı yapılmasına olanak sağlanan kamp Çanakkale Havalimanı'na sadece 56 km. uzaklıkta yer alıyor.





BURSA ULUDAĞ ÇOBANKAYA KAMP ALANI



Ormanın içerisinde tertemiz bir havada orman kampı yapmak isteyenler için Bursa Uludağ Çobankaya Kamp Alanı ilk tercih etmeleri gereken alanlardan biri olarak öne çıkıyor. Milli Parklar Müdürlüğü bünyesinde olan alanda çadır kurmak isteyenlere ve karavanla gelenlere özel imkanlar sağlanıyor.



Park alanının en büyük avantajı ise şehir merkezine olan yakınlığı ile kolay ulaşım imkanları.



Emlak365.com


Gündem Haberleri